VIDEO Grenel pred studentima FPN: Ne radim za Vladu Srbije, za nedostatak rešenja oko Kosova krivi EU i Kurti

Ostavite komentar


  1. Priliku da Grenelu postave pitanja imali su i studenti. Njih zanimao i njegov stav o sankcijama Rusiji, na šta je Grenel rekao da je greška bila uvođenje sankcija Severnom toku 2. Velika greska sankcije protiv rusije uopste sankcije jesu protiv svih u celom svetu umirece narod od velike inflacije bice i siromastva pogotovo one siromastsne zemlje sankcije su uvek protiv naroda to se nije se trebalo desiti i da se nikada vise i nikome ne uvode sankcije jesu protiv naroda !!!

    – Primer svake zemlje je drugačiji, ne želim da Srbiji govorim šta da radi povodom sankcija, odgovorio je Grenel. Jeste tako niko nema pravo da se mesaju u tudjim odnosima !!!

  2. Mislim da ce teska ekon situacija u Americi dovesti do novih izbora i pobede Trampa. Onda ce Tramp prepustiti Kosovo Evropi. Eu ce traziti kompromis sa Srb jer nece idozvoliti uticaj Rusije. Tako da sve u svemu vreme radi za nas.

  3. Ljudi dan opametiti se vece jednom.Šta je rekao Mitar Tarabić.Ako razum nadvlada. Zato upotrebi te razum

  4. Debelo su te platili Šojici u Vladi,zato ti sad ovako cvrkuces,grabljivcu ništavni,delite zajedno procente ko paraziti.

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU 8

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) organizovala je večeras u Beogradu Gala veče povodom 15 godina rada pod nazivom ''Dobrodošli u budućnost", a tim povodom šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre naglasio je da je "EU buduće ime za Srbiju", prenosi RTV.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.