Grenelu savetovano da u radu sa Srbijom bude otvorenih očiju

Ostavite komentar


  1. Američka fondacija Heritadž, ničim izazvana, otkrila Kolumbovo jaje. Pa šta, on je došao u moju zemlju, i treba pre svega da bude pristojan i da ispolji kućno vaspitanje, mnogo veće nego onaj Skot. Ako je dobronameran ako hoće da pomogne, dobrodošao, ako ne-doviđenja. Kada im budemo poručivali “doviđenja” jasno i glasno, isteraćemo stvari na čistinu.
    Dosta mi je više posipanja EU, nemačkim, SAD i ostalim belosvetskim fekalijama od strane naših državnika. Ono “uticajni istraživački centar iz Vašingtona blizak američkom predsedniku Donaldu Trampu” treba kao da pojača značaj nezvane Grenelove misije. Ma dosta više emisara, šićardžija i ucenjivača. Koga je Tramp poslao u Tursku pre dva dana? Šta god da uradi bilo koji nivo administracije SAD to je vest br. 1 u svetu, a nažalost i naši mediji to tako prihvataju. Ovaj naš, posle sastanka sa Grenelom i nok-dauna koji je pretrpio, još nije ni belešku sa sastanka napravio, a neće je ni sastaviti niti objaviti. Ma briga mene za njega, meni je stalo do mog građanskog poštovanja, a ne da mi svaka belosvetska šuša i kabadahija dolazi ovamo i soli pamet.

  2. Ovi Ameri se nikada nece osloboditi svoje paranoje vezane za Ruse. To je stvarno vec komicno, svuda vide Ruse, Rusi su za sve krivi… a ne vide sebe i koliko su drzava sveta do sada unistili.

  3. Dobro, Grenelove otvorene oči , daju politički putokaz .O svemu je Grenel apsolutno bio detaljno upućen još pre no što je osnovao svoje kofere .
    Ali šta ćemo mi „intelektualna elita “ koja već poprilično dugo ima otvorene oči , otvorena usta koja jasno govore , apsolutnu pamet da vide gde je Vučić odveo ovu lepu Srbiju u mogući nepovrat ….
    Još nam samo fale kumovi iz Rusije , pa da kažemo dovidjenja nasa Srbijo ……

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.