Grubješić: Evropski parlament nije vlastan da odlučuje o dijalogu Beograda i Prištine

Evropski parlament usvojio rezoluciju o Srbiji, zahteva uvođenje sankcija Rusiji

Ostavite komentar


  1. Sta dramite oko uzajamnog priznanja. Treba pronaci premijera koji ce to potpisati, i zrtvovati ga, na bilo koji nacin. Kasnije, kad srbijanci postanu pametni, pokupovace zemlju i na kosovu i u crnoj gori. Ali svu zemlju. Isto tako treba kupiti i sve firme. To ce u uniji biti mogice i nece se tretirati kao nacionalizam vec ce to biti cist biznis. Zato uradite sve da udjemo u eu. Posle cemo se organizovati.

  2. I sta cemo sad? Citav konglenomerat politickih „kadrova“ u Srbiji, ukljucujuci i gospodju, parazitira vise od dvadeset godina na narodnim parama, bacajuci maglu i lazi ovom narodu. Morali bi da odgovaraju za svoj jalov, besmisleni „posao“ koji su obavljali, i da bar budu izbaceni iz javnog zivota zauvek. Amin.

  3. Evropski parlament nije vlastan da odlučuje ni o dijalogu Beograda i Prištine. A još manje o pregovaračkom okviru po kome Srbija vodi pregovore o pristupanju EU i u kome jasno stoji da se na kraju dijaloga očekuje sveobuhvatni pravno obavezujući sporazum o normalizaciji odnosa, bez ikakvog preciziranja kako taj sporazum treba da izgleda i šta sve treba da obuhvata”, kaže Grubješićeva i dodaje da je to namerno tako ostavljeno jer ishod dijaloga zavisi od dogovora Beograda i Prištine, a ne od evroposlanika ili bilo koga drugog 9 godina izbegavaju dijaloga normalizaciju sto nije bilo i nema nikakve veze sa ukrajinom oni provociraju i u druge zemlje koriste rat ukrajine radi sebi stvaraju izazivaju provociraju da bude do velikog rata i tu nece biti pomoci niko nema to pravo da odluci u tudjim zemljama niti srbiji !!!

  4. Nije srbija kriva za nikakav dijalog to rade izbegavaju silom lazima godinama niti je srbija kriva za rat u ukrajini srbija je svoj zadatak zavrsila i treba da radi sa UN 1244 dosta je bilo sale sa srbijom to vidimo godinama to pravo nemaju pokusavaju svega zlom i silom sto nemaju pravo izbegavaju i rade sta god zele srbija to nesme vise da dozvoli previse se provocira i svega izbegava to pravo nemaju da rade da se godinama sale i provociraju srbiju !!!

  5. Dugo vremena Vučič i politički exstremisti su radili““budale od normalnog sveta““znajuči šta rade!!!

  6. Grubješić: Evropski parlament nije vlastan da odlučuje o dijalogu Beograda i Prištine to je bilo dosta svakog mesanja zla i sila srbija treba da resi sa UN 1244 za dijalog srbija nije kriva dijalog sa lazima srbiji netreba! izbegavanjem svega godine i vremena 9 godina je mnogo izbegavanje normalizacije trebalo ZSO da se formira srbija je svoj zadatak zsvrsila oni su na redu vec 9 godina i trebaju da formiraju ZSO dosta je bilo bezanja i taj cirkus se treba spreciti EP nema nikakvog prava da odluci nista u tudjoj zemlji srbija se odluci u svojoj je zemlji i niko drugi niti treci !!!

  7. Ako ti neko daje novac da preživiš,dok mu ti kamčiš svaki dan daj još i želiš da udješ u njegove fondove moźe da ti priča šta mu padne na pamet,jer bez njih padaš sa vlasti momentalno.

  8. “Evropski parlament nije vlastan da odlučuje ni o dijalogu Beograda i Prištine. A još manje o pregovaračkom okviru po kome Srbija vodi pregovore o pristupanju EU i u kome jasno stoji da se na kraju dijaloga očekuje sveobuhvatni pravno obavezujući sporazum o normalizaciji odnosa, bez ikakvog preciziranja i trebalo i treba i danas da ZSO firmira za normalizaciju sto godinama silom i lazima izbegavaju naravno da nametnuto svega silom lazima i namerno nesme to srbija vise da dizvoli niti njihove lazi da vazi
    treba da se radi i redi sa UN 1244 dosta je bilo jeste cirkus svako se mesa svako radi sta god zeli sto nemaju nikakvog prava takose to ne radi dosta je bilo preterali su u svemu !!!

  9. Ne pregovaraju gradske samouprave, nego vlada Kosova i vlada Srbije

  10. Evropa kaže otvoreno šta hoće od nas. I još kaže da se mi opredelimo za rusiju ili za evropu. Na dve stolice evropa više ne da da se sedi. Oni kažu, evo ne morate vi sa nama, idite sa rusijom ako hoćete. Nemojte ni priznati kosovo nikad. Samo da znate śta mi tražimo od vas ako hoćete ikad u EU. Pa birajte. Opredelite se što pre. Pa hajde onda da odustanemo od ulaska u EU, i to da im stavimo do znanja, pa će nam posle toga biti lep i lagodan život, i procvetat ekonomija uz pomoć bogate rusije i bogatih evroazijskih država. Stići će investicija do investicije, puniće se državni budžet od raznih finansiskih pomoći pomenutih država kao vazda do sad, i niko kao mi. Samo napred u rikverc.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.