Grupa "Sedam zahteva" i SKOJ protiv mržnje prema siromaštvu

Kod Ekonomskog fakulteta danas u 17 časova istovremeno "miting" studenata ovog fakulteta protiv izbeglica i kontramiting protiv ksenofobije

Ostavite komentar


  1. Promene u socio-ekonomskoj sferi mogu da nastanu tek onda kad na vlast dodju ljudi koji imaju odgovarajuci program i sposobnost da donesu te promene. A da bi gradjani mogli takve politicare da dovedu na vlast, neophodni su sloboda medija i posteni izbori. To je preduslov, i prvo se treba za to boriti. Ocito je razdor nastao zato sto je ta druga struja nestrpljiva da odmah vidi rezultate.

  2. Govorimo o takozvanom picinom parku, najpoznatijoj lokaciji gde se traze i pruzaju usluge najnizeg ranga (cene) prostitutki u Beogradu u poslednjih 20 godina, koji je pre nego sto su migranti dosli bio savrseno bezbedan, cist, zakonit i po svemu divan.

  3. "neće pružiti podršku nijednom političaru ili stranci, jer je “ovaj pokret usmeren ka sistemu, a ne pojedincima iz političke elite”. – .???????????????????? koga lazu

  4. Predlažem da svi učesnici kontramitinga(sa sve sedam sekretara SKOJ-a)odvedu po jednog migranta kući !!Time će najbolje pokazati svoju humanost !A ko toliko voli mudžahedine,talibane i ostale "Evropljane" može i da se orodi sa njima !Aj sad pa mi ovo nemojte objaviti !

  5. U tekstu se manipuliše. Ne zna se ko se za šta bori. Hteli bi pravdu, ali da zaobiđu pravi povod. A povod je ljudska solidarnost sa migrantima. Ali, izgleda da je picin park važniji od čoveka.

  6. Mi bismo samo da studiramo, ciju ci i da gradimo vorld na vodi ciju ci. Nećemo fejk strance ciju ci, hoćemo nova radna mesta ciju ci.

  7. Jedan od razloga zbog cega su protesti propali. Razvodnjavanje zahteva. Naravno, nije to jedini razlog. Ima tu mnogo razloga. Subjektivnih i objektivnih. Spoljasnjih i unutrasnjih. Smisljeno odozgo sirenje letargije u drustvu, medijska blokada, ignorisanje, antikampanja u stilu "sve su to strani placenici i domaci izdajnici" itd. Ali, jedan od razloga je upravo i ovaj. Stalno menjanje zahteva. Pocelo se od izbora, preslo se na besplatno obrazovanja i evo, sada se stiglo do migranata. Bukvalno nemaju nikakvu orijentaciju…

  8. Savez komunisticke omladine Jugoslavije? Sedam zahteva? Cestitam novinarki. Ucim iz njenih tekstova. Otkrila mi je vrli novi svet: logisticari, SKOJ, Sedam zahteva… Pokusavam da shvatim zasto bi nekakvi SKOJ i Sedam zahteva bili udarna vest na sajtu jedne ozbiljne novine. Malo je reci da objektivni Danas objektivno preteruje u promociji minornih drustvenih grupa i pojava.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.