Han: Nijedna zemlja ne treba da ometa drugu na putu ka EU

Ostavite komentar


  1. Mislim da je sada svima jasno da je Srbija na pravom putu i da Vucic radi pravu stvar za gradjane.

  2. Vucic radi pravu stvar za Srbiju i ova potvrda Hana to i govori. Zadovoljan sam reformama i napretkom kod nas s obzirom da smo cekamli da to vise od dvadeset godina.

  3. Narod je na izborio pruzio podrsku vladi za nastavak sprovodjenja reformi, premijer je odlucan u nameri da ih sprovede do kraja, i verujem da ce u tom procesu imati podrsku i EU!

  4. Svi su prepoznali da je premijer najbolji za nasu zemlju i da nas vodi ka boljem zivotu.Zato je narod i izabrao njega i ukazano mu je poverenje.Znaci nam podrska i da idemo ka EU

  5. Ne znam da smo mi nekog suseda ometali ali je Hanu verovatno lakse da sve stavlja u isti kos…

  6. Gospodinu Hanu je samo ostalo da iskreno prizna da ceni aktivan i konstruktivan doprinos Srbije u ocuvanju mira i stabilnosti u regionu, kao i njen pristup koji nam je bio od pomoci prilikom resavanja migrantske krize, gde smo bili pozitivan primer i clanicama EU.Aleksandar Vucic vodi odgovornu poliztiku koja daje dobre rezultate.

  7. Hvala na podršci,samo to nije i dovoljno,treba malo više otvorenosti i direktnosti prema zemljama koje nas sputavaju

  8. slazem se komsije u normalnim zemljama se pomazu,nazalost na balkanu nije takav slucaj,hrvatska se nece buniti pod pritiskom eu a ne zato sto stvarno zele da udjemo u eu!

  9. Han je izrazio zadovoljstvo što je imao priliku da sa članovima Vlade Srbije razmeni stavove o evropskom putu . Srbija ima ozbiljne političare i jednog odmerenog i vrednog premijera sa kojim je moguće sarađivati. Han ne bi došao da nije Vučić takav kakav jeste koji gleda interese svoga naroda. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i koji želi da građani Srbije žive bolje.

  10. Srbija je na vrhu liste zemalja Zapadnog Balkana u vezi za pristupanjem EU. Budite uvereni da postoje podrška i odlučnost da Srbija bude u evropskoj porodici. Nastavićemo da radimo naporno da bi došlo do daljeg napretka u interesu Srbije. naravno da Srbiji potrebna i podrška evropskih zvaničnika. Han podržava Aleksandra Vučića jer je ozbiljan. vredan i radan, i koji se zalaže za sprovođenje reformi i otvaranja poglavlja.

  11. Reforme koje sprovodimo vode Srbiju pravim putem,putem evrointegracija i sigurno je da je to jedini put koji naša zemlja zaslužuje.

  12. Tako je, a Hrvati to uveliko rade nama. Neko konacno treba da im kaze da su poreterali i da takvo ponasanje nece biti tolerisano u EU.

  13. Srbija je na pravom putu, evidentno je da su reforme bile neophodne, i da su urodile plodom.

  14. Slazem se. To treba da se naglasava Hrvatima svaki dan. Krivo im je i ljubomorni su na veliki uspeh Vucica i Srbijem, pa ne znaju kako to da ispolje, sem psovkama i provokacijama. Strasno.

  15. Dali ovo sto kazete vrjedi od sad pa nadalje gosp.Hanh ili ovo sto kazete da nijedna zemlja ne smije da ometa drugu zemlju na njenom putu ka EU jer , vi znate ali , ako ne znate ja cu vam reci gosp.Hanh to , da do danas nije bilo slucaj kada je rjec u odnosima Srbije i Kosova naprotiv , suprotno od onoga sto vi kazete gosp.Johanes Hanh.
    Vec 17 god. Srbija nije birala nacin da obstruira i sabotira i kleveti i laze gdje god stigne o Kosovu , gdje god je bila u prilici pa , i u Briselu , samo kako bi smetala njen razvoj i put euroatlanskih integeacija

  16. I Han hvali dostignuca Srbije na ekonomskom planu sto znaci da Vuciceve reforme daju rezultate.

  17. Čiju to teoriju predstavlja Han, pa što onda nisu svi u EU koji to žele , očigledno neka grupa država bira ko će u EU …

  18. Ovo se direktno odnosilo na ponašanje Hrvatske, koja koristi svaku priliku da sabotira put Srbija ka Evropskoj Uniji.

  19. Vuciceva politika i mudrost sacuvala su Srbiji od destabilizacije kao i celog regiona jer su britki jezici zlobamernika provocirali na reakciju koja je iz Srbije izostala . Lider ne moze biti svako a Vucic to jeste.

  20. Srbija je pokazala da je iznad svih pokusaja omalovazavanha i uvreda i ukazala da zeli mir u regionu a to mogu samo veliki drzavnici kao sto je Vucic.

  21. Da je ta priča istinita do sada bi Turska, Srbija, Albanija, BIH, Makedonija bile u EU, očigledno neki ne dozvoljavaju.

  22. Mislim da bolji glasnogovornik pozitivnih promena u Srbiji od gospodina Hana trenutno ne postoji.

  23. Mislim da se to najbolje videlo kad je Slovenija kocila Hrvatsku , steta sto neke pouke o blokiranju Hrvatska nije naucila a ucila je na svojoj kozi.Verujem da ce biti svesni da je bolje da se takmicimo u ekonomiji i konkurentnosti , ko ce vise investitora dovesti nego u bilo cemusto ne donosi prosperitet.

  24. Šta bre priča ovaj Han? Ako nas želite u EU ima da naredite ustašama da prekinu bilo kakvu provokaciju prema Srbiji.Naravno vi to nećete,jer preko njih vi bi ste da se silite nad Srbijom,a da skriveni iza njih nama se prodajete kao svetci.Na kraju mi nećemo ni ući u tu vašu propast,čak će se desiti i da ratujemo sa vama.

  25. Vidi se da je Han uvideo da Vučić nije kao njegovi prethodnici, koji su bili sve samo ne pošteni i odgovorni.

  26. Nijedna drzava ne treba se mesati u unutrasnju politiku druge drzave..to je cinjenica koju mnogi ne postuju.

  27. Hvala na lepim rečima, ali malo i svojoj članici Hrvatskoj uputite neku, ali ne lepu reč, već kritiku!

  28. Teško da će hrvati podržavati put Srbije u EU, puni su zavisti i kompleksa, vode se mržnjom prema Srbiji i njenom narodu, njima nije mesto u EU.

  29. Neke firme su već spremne za stroga pravila poslovanja u EU ali svedoci smo pozitivnih razvojnih trendova u Srbiji i sve većem broju uspešnih Srpskih firmi koje su spremne za utakmicu na evropskom tržištu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.