Han traži da Srbija ubrza reforme

Ostavite komentar


  1. Narvno da se od Srbije očekuje što pre da ispuni uslove za ulazak u EU, ali isto tako Han uveri da Srbija želi prijateljske odnose sa državama u regionu.

    1. Hvala ti hedona sto si poslusala savete da nastavis sa komentarima? Sada mogu opusten na spavanje, uveselila si mi vece???

    1. Kuš botovi. Narod masovno tuži državu u Strazburu, i ja se spremam. A ovim diktatorima to bode oči i kvari posao a ne mogu ništa da učine jer bi morali da isplaćuju odštete. A sve su to pojele jagnjeće i praseće brigade cepajući tanjire svakom građaninu države

  2. Znači ništa pohvala za predssednika Vučića što nas je spasao od toplotnog talasa koji pustoši Evropu.

  3. Alo, botovi, izvarnicicete od podrzavanja suprotnih stavova. svaki dan podrska necemu sto je u totalnoj suprotnosti sa onim juce. Pa da li ste vi normalni??? Da li je moguce da ima toliko ameba po ovoj drzavi??

  4. Han otkriva novi zakon fizike jer predlaže ubrzanje nečega čega nema. Perpetum mobile je u fizici moguć koliko i Vučić i reforme.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.