Haradinaj: Akcija hapšenja u slučaju Ivanović u skladu sa zakonom

Ostavite komentar


  1. O kakvom cuvanju mira vi pricate?! Povecate porez 100%, palite srpske proizvode, hapsite srpsko stanovnistvo! Pa, to je otvorena mrznja prema svemu sto je srpsko! O kakvom ocuvanju mira onda pricate?!

    1. Draga Tanja, istina ima i drugu stranu samo ako zeli da se u nju pogleda. Albancima je „pukao film“ nakon naseg agresivnog lobiranja protiv njihovog uclanjenja u Interpol, i time smo prekrsili odredbe Briselskog dogovora. Jel ti to jasno? Znaci mi smemo svasta da radimo, da se izivljavamo, da zveckamo oruzjem, da se bahatimo i nevideno vredamo strane predsednike, ministre (Strahe, Kurtz, itd.) bez ikakvih posledica? Albanci su dobro i trpili sve ove Vucicevo-Vlinsko-Daciceve svinjarije. Istinu treba pogledati u oci! Izgubili smo Kosovo 1999, i sve drugo je cisto „silovanje“ istne i realnosti. Kosovo je izgubljeno.

      1. Marko,

        Koja to zemlja nema pravo da brani svoje sopstvene interese? Koja to zemlja se dobrovoljno odrice 15% svoje teritorije zarad populacije koja tamo zivi?

        Briselski sporazum podrazumeva da se dve zemlje nece medjusobno blokirati na putu EVROPSKIH integracija a INTERPOL je organizacija osnovana od strane UN-a.
        Da li su Albanci organizovano i agresivno lobirali da udju u UEFA? Primljeni su zbog toga i pored ociglednog krsenja osnovnih postulata te organizacije a zamisli nikom tada nije falila ni dlaka sa glave.
        Sto ne odes Marko u Leposavic pa kazes tamo lepo okupljenim ljudima da je Kosovo izgubljeno? Ili mozda se ti ljudi ne bi sa tobom slozili?
        Nista tebi Marko nije jasno.

      1. Haradinaj neka zaboravi na to da on o bilo čemu odlučuje u Srbiji. Neka drži svoje krvave ruke sto dalje. Vlast u Srbiji biraju gradjani Srbije, a neće je birati ni Haradinaj, niti bilo ko iz njegovog okruženja.

  2. Gospodine Marko! hvala na realno misljene. „Istinu treba pogledati u oci“. Slazem se, ja sam ranije u mom komentaru napisao, rekao, komentar pisem radi srbijanske omladine. jer oni su zrtva ne istine price!

  3. Haradinaj neka zaboravi na to da on o bilo čemu odlučuje u Srbiji. Neka drži svoje ruke sto dalje. Vlast u Srbiji biraju gradjani Srbije, a neće je birati ni Haradinaj, niti bilo ko iz njegovog okruženja.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.