Haradinaj: Granice Kosova su uspostavljene ratom

Ostavite komentar


  1. Он само за ратовање и зна, јер за решавање проблема разговором је потребна мантала снага.

  2. Alo Brisele!!! Pa ovaj javno poziva u rat! Koliko cete jos sedeti skrstenih ruku i zmuriti pred izjavama albanskih vodja?!!!!

  3. To je Istina g Haradineju.
    Kosovo je rep. Serbia. Ibez nas ti ides nigde. Samo u to sto si rekao. Sada. Tesko zamisliti da USA je povezana ili podrzava siptare a ne rep. Srbiju sovereign country. Tesko zamisliti da USA se toliko ponizuje, otisla na dno sa vezom sa siptarima. Ili je sve u tvojoj glavi I mislis da su iznad svih? Pozivam g Seselja da ucestvuje u pregovorima u Brussels.
    Ustvari molim da opozicija obtuse ismeh sa toga lica. Da je USA normalan zemlja danas bih okrenula ledja etnickoj manjini I prekinula da se ponizava. Kosovo is Serbia, presevska valley and Sandzak.

  4. Bolje je da nadjemo neko rešenje i da svi živimo u miru! Naš narod i svetinje da budu zaštićeni, a da se Albancima stane na put i da se ne šire dalje na našoj teritoriji!

  5. Haradinaj mora da zna da će se takvim govorima o ratu ponovo otvoriti neka poglavlja iz njegovog života, a to mu neće ići u korist.

  6. Uspostavljene su ratom izmedju Srbije i Amerike, ako se Amerikanci ne umesaju u more cete zavrsiti!

  7. Ova provokacija narusava sve ono za sta se Beograd i Srbija bore,a to su mir i stabilnost u regionu! Zaista,Haradinaj je samo na provokacije i spreman!

  8. Haradinaj uspostavlja mir ističući ratno prekrajanje granica Kosova?!?Da nije žalosno bilo bi smešno!

  9. Znači priznaje da su vršili vojne operacije na Kosovu kako bi menjali granice i osvojili teritoriju.

  10. Srbija nikada nije ratovala sa sobom, tak oda granice Kosova i metohije nisu uspostavljene ratom, vec agresijom NATO alijanse 1999. A vi siptari ste to iskoristili uz podrsku amerike i engleske kako bi za njih obavljali prljave poslove.

  11. Mislim da je ovakvima mesto u zatvoru i krajnje je vreme da se neko iz medunarodnih institucija pozabavi ovim pitanjem i oslobodi nas ovog zlolocinca ,koji samo preti i misli na nove zlocine!

  12. Strasno, covek lepo hoce das ratuje;ali nece on stradati nego neduzni ljudi. Sta njega briga! A Vucica osudjuju sto covek hoce sve mirnim putem i kompromisom da resi.

  13. To jednostavno nije tacno.Sklopljen je Kumanovski sporazum i usvojena je rez.1244 SB po kojima je Srbija zadrzala suverenitet nad celom drzavom i sa KiM-om,sa postavljanjem 1500 vojnika na granici.Nigde nema reci da su tim sporazumom ustanovljene granice Kosova i sve sto se dalje desavalo krive su vlasti jos od 2000 god.Toliko bi kao premijer trebao da znas.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.