Haradinaj: Kosovo ne zavisi od Beograda

Ostavite komentar


  1. Kosovo na zalost zavisi od tranzita narkotika, kriminala i bezakonja. A sve to uz zmurenje zapada.

  2. Kosovo je crna rupa Evrope. To gospodin Haradinaj vrlo dobro zna. Kosovo trenutno ne zavisi od Srbije ali daleko od toga da je nezavisno i samostalno u odlucivanju.

  3. Hvala Haradinaju na garanciji bezbednosti Srba na Kosovu u tu bezbednost smo se svi do sada uverili, posebno kada je sprovodu ROSU.

  4. Gledao intervju, moja ocena: Haradinaj delovao smireno, govorio na pristojnom srpskom. Bez agresivne retorike, izvestio se u uobicajenim kurtoazijama i standardnim mantrama balkanskih politicara. Na zapadnim televizijama bi sigurno ostavio bolji ukupan utisak od Vulina, Vucica & comp. Izbegava zestoke ocene koje se kod nas smatra da jedino pristaju domacoj sludjenoj javnosti. Utisak donekle kvarila voditeljka svojom radikalnom montenegrinstinom“ kojom Haradinaja navodila na antisrpske izjave ali on to izbegao. Sve skupa daleko iznad ‚(mojih) ocekivanja

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.