Haradinaj: Neću biti izručen Srbiji

Ostavite komentar


  1. Gresisi Haradinaj. Bice izrucen Srbiji i to je realnost koja te ceka. Na poternici si kao jedan od najvecih ubica Srba. Za to moras da odgovaras.

  2. Lako mu je da priča kada se zna da francuske ga vlasti štite. Trebamo ga mi privesti kada dođe na razgovore oteti ga i zatvoriti u Srbiji, pa neka se buni ko hoće bar će žrtve biti zadovoljne.

  3. Gospodin Haradinaj je u pravu. On je drzavljanin i stanovnik Kosova a ne Srbije. Ako je za nesto kriv postoje tuzilastvo i pravosudni organi republike Kosova koje je nadlezno za sve svoje gradjane. Osim toga Medjunarodni sud u Hagu je g-dina Haradinaja proglasio nevinim po svim tackama optuzbe koje je Interpolovo odelenje iz beogradskog podruma raspisalo za njim. Nazalost veci deo stanovnistva Beograda i Srbije jos zive u paralelelnim i nepostojecim svetovima
    i zato imaju problema medju sobom i susedima sa kojima se ovi granice.

  4. ne razume pravosudje jer ga jos uvek nema. Ne moze se nekoga ““osudjivati““ dva puta za istu stvar. Haag je rekao svoje a ““srbijansko sudstvo““ ne procesuira Djindjicevo ubistvo I sijaset drugih slucajeva??????????????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.