Haradinaj smenio ministra Todosijevića zbog izjave o Račku

Ostavite komentar


  1. Albanski fasizam na delu. Svako ko ne misli kao albanska sovinisticka vecina ima da se smeni, kazni, ukloni. Milosevic je malo dete u odnosu na rezim koji postoji na Kosovu. Nego, sta bi bilo da se smene Albanci, celnici opstina na jugu Srbije koji lupetaju o ujednineju sa Kosovom, koji slave pripadnike uck, podizu im spomenike? To bi odmah bilo desetak „redakcijskih komentara“, Snezana Congradin bi radila u tri smene, Milojko bi pisao specijal, ambasadori, NVO, histerija….

    1. Sta se primas, klasicni igrokaz. Da im bilo sta smeta Srpska lista bi napustila koaliciju sa Haradinajem.

    2. KAKO KADA BI MINISTAR LAJIC (ipak on je prodata dusa) NA VASEM VLADU REKAO DA SU serbi GENOCIDASI I ZLOCINCI NE DA BI GA MENILI NEGO BI VESALI KO MI PRICA O FASIZMUI SOVENIZMU , BTW KADA HARADINAJ RASPISUJE IZBORE PO USTAVU R.KOSOVA KAZETE PROVOKACIJA ISTO I OVAJ MINISTAR JE IZABRAN ZA MINISTAR PO USTAVU R.KOSOVA STAJ BRE SA VAMA LUDI ODLUCITESE STA OCETE A NE LOSE ONAKO LOSE OVAKO KUDA

    3. Pa ne moze da ti nekkog nazivas teroristickim narodom a uzimas najanje 1500 euro mesecno od tog terorista. Kako mozes da budes ministar necega ako ti zrtve nazivas kao izmisljotine. Garant su za vas izmisljotine i masovne grobnice, Srebrenica i hladnjace.

      1. u pravu si Beni. hoce platu od kosova a rade protiv kosova. ali to nije problem srbije, to je problem kosova. neka stvori uslove i za nas, normalne srbe i onda ce sve biti ok.

    4. Ne mogu da kapiram kako mozes ponasanje Haradinaj da komentarises ko fasizam-koko bi bilo da pises da Haradinaj imao pravo posto srbi su napravili masakar u Recaku i ti barem ko srbin da se izvinis za te koljene zrtve civila.Ja tebi kazem da Haradinaj je moderiran inace tok ministra bi trebao da se salje direktno u zatvor.Dali imate malo duse i covecanstvo ili svi ste isti da podrzite jednog coveka koj ne prizna takav tuzan masakar protiv civila samo za to sto nisu bili srbi ili bolje da kazem bili albanci.Nka vam je sramota ali stvarno sa takvim komentarima osramotite sam vasu naciju,molim boga da vam pomogne pa da dodjete sebi?!!!!

      1. @Florim, Beni, Kosovar, US of Albania i kako se sve ne potpisujes

        Ne kapiras ti i mnoge druge stvari sto ti se oslikava i u komentarima i svetonazoru generalno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.