Haradinaj: Taksa uvedena radi odbrane od agresivnog ponašanja Srbije

Ostavite komentar


  1. Mučeni Haradinaj kao da ne zna da njegovo Kosovo nikada nije ni bilo stabilno pa se nada da bi se Srbija dala izmanipulisati da mu pripomogne. Malo čudno za nekoga ko kaže da ga priznaje više od pola sveta i da ga Srbija ne interesuje. Međutim, nije sasvim glupo pošto postoji i druga Srbija koja je otvoreno pripomagala i što bi i ova pripomagala da kosovski donovi imaju smisla za fer plej. Zato čovek može da ga sažaljeva, ali ne i da ga žali jer ipak on hoće leba preko pogače, hoće Kosovo pored žive Albanije. Haradinajeva neuroza potiče otuda što je kasno shvatio da mu bez Srbije nema pomoći. I da mu Srbija nikada nije uskraćivala ono što je mogla da mu da, već samo samo ono što mu je bio dao Josip Broz. Kao što je Hruščov bio dao Krim Ukrajini. Zato bi mu bolje bilo da se ne kači s Vučićem, koji se u međuvremenu i sam unervozio a koji bi mu inače (za jednog Nobela na primer) bez problema dao mnogo leba preko pogače. I da zaboravi i NATO i Ameriku. Bog je visoko, Amerika daleko!

  2. Ne može Haradinaje, ne može ni zbog Kosova ni zbog Regiona, ne može zbog Srbije. Ko li vam je samo uvalio naraciju da je Kosovo država kao i Srbija te da te dve države treba još samo da se pomire? Klinton ili Tramp? Pa čak i za stabilizaciju Kosova kao države za početak bi najviše mogao da učiniš ti sam, time što bi se povukao iz politike.

  3. cekaj ovaj je covek optuzen za ratne zlocine. Sad odjedamput se sa njim pregovara, njegove se izjave citiraju ? Svi su znaci njegovi zlocini abolirani ? Kakva je to politika? Alo narode!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.