Haradinaj: Teška situacija za Kosovo

Ostavite komentar


  1. Ovakve izjave su vam najjasniji primer šta je nezavisno Kosovo i položaj Srba u takvoj tvorevini. Za sve one kojima su kao „ljudi važniji od teritorije“. Tamošnja politička elita nema mentalni kapacitet da prizna da su neki pojedinci činili zločine a kamo li da prihvate da je to bilo sistematski i da je pored onoga što je Milošević radio njima i srpsko civilno stanovništvo pretrpelo jezivu sudbinu od strane OVK. Stvar je prosta, prvoga dana kada bi izgubili nadzor međunarodne zajednice, samo bi dovršili posao etničkog čišćenja, brisanja svega što ima veze sa Srbijom i Srbima i pravili bi veliku Albaniju uz pretenzije na ostale zemlje u okruženju. To je mnogo lakše i bezbolnije prekinuti sada i istrajavati na rešenju koje ostavlja Srbiji makar i de jure kontrolu nad statusom KiM nego da nam deca opet ratuju po celom regionu kad se apetiti dotičnih povećaju zato što su neke političke elite i ovde i u svetu popuštale jednom od balkanskih nacionalizama.

  2. Upravo tako ce biti.
    I stete koe vi planirate da trazite od rep Srbije vi cete platiti Srbiji posto ste lazima ubedili Nato da bombsrduje
    Rep Srbiju&KiM I Crnu Goru.
    Vi placate.
    Na kolenima ste sada Ali tek posle…

  3. Upravo zbog buducnosti Srbije, dece, mladih, nikada se ne sme priznati ta albanska tvorevina na Kosovu. Svi ovi problemi koji se sada imaju su nista u odnosu na to kakvih problema ce biti kada bi albanski sovinisti dobili legimitet za ono sta su radili i sta rade i kada bi dobili nagradu za svoje ponasanje.

  4. Siptari brane jedan drugog jer im je zajednicki interes iako znamo da su ovi ubice srba na Kosmetu za razliku od nas koji napadamo nase casne oficire i generale kojima je bio posao da brane svoju drzavu

  5. Šta bi zločinac rekao o istim takvima
    Zločinci će kad tad odgovarati jer ne možete ubijati i biti abolirani
    Za sve paleži i ubistva

  6. Ruke su im krvave i preko lakata… Kako da ostanu cisti… To ne biva… Samo prljav novac od narkotika oruzja belog roblja ljudskih organa mozda i ovaj put bude dovoljan. Kao i u slucaju Haradinaj pre nekoliko godina.

    1. Haradinaj zna koliko su silovali i mucili ubijali …i licno on je sve to radio sto se tacija tice mozda po komandnoj odgovornosti da mislim da jedini od te bande nije ucestvovao u zlocinima a isto i veselji ucestvovao u zlocinima tako da neka i odgovaraju za sve zrtve albanaca srba roma i ostalih

  7. Što mi vas je nešto žao…Cvrc! Zahvalite međ.zajednici što od otete teritorije pokušava da eksperimentiše i pravi veštačku tvorevinu- kobojagi državu…Božija pravda i Božiji sud… Sve nas čeka, nekoga pre, nekoga kasnije…

  8. ISTEKLA IM UPOTREBNA DOZVOLA, KAO ISVIMA IZ 90_IH BAR SRBI TO VIDE ,TESKO SE POVUCI NA VREME ,NA SELO U BANKU NA FAKULTET ODAKLE SU TE IZVUKLI I STAVILI U LUTKARSKO POZORISTE(STA FALI RADOMANU BOZOVICU,NAJMOCNIJEM U VOJVODINI)

  9. Sudite zlocince za sve sto su uradili a i haradinaj je za tamo valjda je doslo vreme pravde

  10. Kada srbija prizna kosovo, samo cemo da gledamo kako manastiri postaju dzamije kao aja sofija…

  11. Došlo vrijeme da glavni igrači Albanije daju obećano ovim kukoljima iz cijele Evrope Amerike Rusije koji su se silno bogatili dok su se Srbi i Albanci klali bukvalno za ništa.A braća poslala ujedinjene evropske mirovne snage lafo da obezbede mir dok su postavljali postrojenja da nam vade iz Kosova Rudno Bogatstvo najveće u Evropi i sad platite ceh djavolu se nakloniste sad mu se i pokoriste za svo materijalno što uzeste.Još sirotinju poubijaste,jadni vi i vaš materijalizam.Opameti se siromašni narode Kosova i Albanije i Srbije.

  12. I ti si „srce moje“ na listi čekanja….. i tvoji snimci u uniformi paravojne formacije postoje… strpi se malo i ne brini…. bićeš p(r)ozvan uskoro….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.