Haradinaj traži da se SAD vrati na Balkan

Ostavite komentar


  1. Neki građani (uglavnom socijalisti) nikako da shvate da je Sloba krivac za gubljenje Kosova , jer je NATO podržao Albance na Kosovu i bombardovao Srbiju , tek kada je Sloba naredio da JNA i MUP proteraju većinu Albanaca sa Kosova !

  2. Otvoreno trazi pomoc Amerike a da pri tome i preti, stvara nestabilnost u regionu sto mu je i cilj ocigledno ima podrsku cim se tako ponasa.Mislim da treba pothitno stati na put tome koliko god je to moguce.

  3. Tačno je Hary da si ti jedino podržavao Trampa, zato te u dogovoru sa Srbima i Francuzima uhapsile (i Dodika su sprečili) i sprečili da ideš na inauguraciju. Slikali su se oni koji sada podnesoše ostavku. Ali svi drugi Albanci pa i Tači i Rama (naš Vučko ju je čak i srpskim parama podržavao) su bili za Hilari čijem ste mužu podigli spomenik! Elem, Ameri su prepustili Evropu EU i Rusiji. R,K. nije u NATO, nije u UN! Srbija može na svaku albansku provokaciju da odgovori po rezoluciji UN 12/44 svom žestinom i "Vojno redarstvenu snagama reintegriše okupirane teritorije i pokori albanobalističke pobunjenike." Rusija i Kina će ulagati veto koliko to bude potrebno.
    Američki vojnici koji dolaze na KiM su tu više zbog rovite situacije u Makedoniji jer je Bondstil tik uz makedonsku granicu.

  4. Tamo na Kosovo poslati Vulina,Dacica,Vucica,Seselja i Tomu. Oni i ne pripadaju Srbiji. Nisu Albanci sa Kosova naneli takvo zlo Srbiji kao ovi gore pomenuti.

  5. Haradinaju izmice tlo pod nogama, pa mu opet treba SAD da bi mogao da otima zemlju Srbima

  6. Jeli beše neki Gelbard ustanovi da je UCK jednoznačno teroristička organizacija ili su to Ministarstva istine već izbrisale?

Ostavite komentar


Politika

Proglašena lista dr Dejana Žujovića 8

Proglašena lista dr Dejana Žujovića

Gradska izborna komisija (GIK) saopštila je danas da je usvojila rešenje o proglašenju izborne liste broj 4 Grupa građana - Zeleni Beograd - Kad ako ne sad - Dr Dejan Žujović za beogradske izbore 2. juna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.