Haradinaj traži poternice za Vučićem i Dačićem

Ostavite komentar


  1. Gospodin.Haradinaj kao stanovnik samostalne Republike Kosova nije pod ingerencijom pravosudnih organa Beograda i Srbije. Slicne i nepotrebne tkz poternice je Interpolovo odelenje iz beogradskih podruma raspisalo i za licnostima susednih drzava, Bosne i Hrvatske u prvom redu i ovime se ono iskomromitovalo do mile volje cime je izgubilo potreban kredibilitet.
    Za g-dina R.Haradinaja je Medjunarodni Sud u Hagu ustvrdio da nije kriv i za sve nejasnoce je zaduzeno pravosudje Kosova a ne Srbije. Ima Srbija dosta njih (koji nekaznjeno idu po Srbiji) koje bi trebala da privede licu pravde bez jurnjave za stanovnicima i gradjanima susednih drzava.

  2. On sada mora da prica sve sto mu kazu jer je u njihovoj milosti ii nemilosti,mislim na one koji popomazu teroriste kao sto je Haradinaj.

  3. То је само разлог више да се држимо што даље од такве злочиначке организације као што је ЕУ, која не поштује ни своје ни међународне прописе.

  4. У свом кратком коментару, вероватно због необавештености, направили сте три крупне чињеничне грешке:
    1. Косово није самостално, већ је саставни део Републике Србије,
    2. није република него аутономна покрајина и
    3. не зове се Косово већ Косово и Метохија.

  5. @Donald

    Taj "gospodin" Haradinaj je ubica, ratni zlocinac i kriminalac. Kako vas nije sramota da ga branite i nazivate jos i gospodinom? Ti i takvi su za gospodini za ovakve kao ti? Svaka cast. Haradinaj je pusten iz Haga jer je tako odgovaralo Amerikancima a ne zato sto je nevin. Uostalom, ko je onda odgovoran za ubijanje svih tih civila za koje se okrivljuej Haradinaj? Marsovci ili su se mozda sami ubili?

  6. Francuska je u rascepu, Haradinaj je jasan slučaj ratnog zločinca i svetskog kalibra terorista, za sve ima dokaza, a na drugoj strani su NATO i njegovi zaštitnici koji su ga obučavali i pokrirvali u zločinima.

  7. Ovo nema veze sa nacionalnosti: ako si ubijao civile, zakopavao ih, pa otkopavao i tako premestao i sakrivao ih, glasno govoreci"bez pronadjenih leseva nema zlocina", nije malo reci da si zlikovac, nego i da si kukavica i bednik, bezeci od istine! Ako si ubijao, i imao svoj razlog, zasto nemas petlje da kazes : Jesam, hteo sam zato i zato! A kao sad si glasan i hrabro trazis tamo nekog NIhovog da odgovara za zlocine? Dacicu, ti si nesto sto se retko desava jednoj civilizovanoj zemlji…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.