Haradinaj: Vatikan unapređuje odnose sa Kosovom

Ostavite komentar


  1. Papska država Vatikan nikada neće priznati R. Kosovo sem ako svi Albanci ne budu katolici. A na to većina Albanaca neće pristati, uostalom znaš kako je prošao Ibrahim Rugova kada se vratio veri pradedovskoj – izvršili su atentat na njega od čijih je posledica umro.

    1. Lazes Dragi Miodrage i ne se stidis, Rugova je umro normalnom smrcu nemoj da lazes molim te. Gugliraj i nadji istinu ili znas istinu samo hoces da lazes.

  2. I zbog cega nas precednik premijer vodja stranke glavni glumac u svakom mediju ne ucini nesto slicno? U Srbiji je stotine hiljada verujucih katolika a mozda jos isto toliko simpatizera (narocito nakon pogubne po srbe politiku SPC u poslednjih 30 godina). Zar je tesko otici videti ovog prijatelja nase zemlje i pozvati ga u posetu.
    Ili je Srbija samo dzamarhirijsko ostrvo u evropi?
    Realno Kosovo je demokratskija i (da) naprednija drzava od Srbije – sta god naprednjaci i veliki vodja pricali nsma kao bajke i uspavanke.

    1. Predsednik Nikolić je bio u Vatikan i pozvao papu u Srbiju, međutim, na nagovor ruskog i srpskog patrijarha je sve porekao.
      Ipak, razlika je velika između Srba, koji su stradali od Vatikan, kada su postali pravoslavni pa do balističkih i ustaških zločina sa blagosloviom fratra, samih biskupa i kardinala, i Albanaca je velika, jer je od Skener Bega, odnosno Đerđa Kastriota i Sqiperije e Madhe, uvek Vatikan bio uz njih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.