Hedl: Vučić i Kitarović da obeshrabre "ekstreme"

* Povodom incidenta na skupu u Zagrebu, Vučić je ocenio da je dobro što je Odalović štitio dostojanstvo Srbije
Srpski i hrvatski analitičari različito o odnosima Beograda i Zagreba

Ostavite komentar


  1. Da imamo normalne države, upravo Vučić i Kolinda bi bili ti koji bi morali biti marginalizovani, jer oboje potiču iz pomenutih "ekstrema" i imaju krajnje problematičnu predistoriju.

  2. Тек ми је сад јасно што хрватска влада тако дуго тражи "правни"начин да помери споменик и усташку таблу на њему,ZDS-ni у Јасеновцу.Чекају да њихова Председница угости нашег драгог Инаугуранта.Приредиће историјски пикниг испред овог споменика,док ће им певушити на увце њен омиљени глазбеник-Томпсон!!!

  3. Evropska Unija bi trebala biti malo realnija jer Hrvatska je članica a ne ispunjava sve uslove a od Srbije se zahteva sve da bude tip top urađeno.U Srbiji svi imaju jednak tretman i prava dok u Hrvatskoj samo Hrvati imaju sva prava pa zar to nije nepravedno?!

  4. Rasamonijada se nastavlja. Predsednik-Premijer i ministar za sve, poruke salje sa rostiljijade. Ko je ikad video nekog ozbiljnog politicara a po gotovo Predsednika jedne drzave da ozbiljne poruke salje sa ovakvog skupa. Sa rostiljijade se salju poruke o kvalitetu pljeskavica i cevapa a ne o drzavnickim poslovima. Gospodje Grabar kad agencije izgube interesovanje za njenu politiku ona skokne do Blajburga, postavi neki ustaski simbol, naredi svojima da skinu cirilicni naziv i eto medijske paznje. Ni jedan ni drugi politicar nemaju AUTORITETA da usmere javnost u bilo kom pravcu.Obadvoje vladaju popuisticki,ne misleci koju stetu nanose svom narodu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.