Hoće li bivši članovi DS da se vrate u nekadašnju stranku?

Ostavite komentar


  1. Ma od toga nema ništa. Pred svake izbore govore o nekom jedinstvu opozicije a nakraju ispadne da od toga nema ništa.

  2. Kakva je Srbija zemlja govori i to da reciklirani političari koji su tu, sada već više decenija, šibicare raspršivanjem i skupljanjem, u međuvremenu uradivši značajno malo.
    Osim pojave anemičnog Saše Jankovića, na nekoj građanskoj sceni, sem pomenutih reciklata, nema ništa.Ni vladavine prava, ni iole normalnih zakona, samo slepo kopiranje Eu standarda nevođenjem računa da su te standarde pravili ljudi koji žive po Francuskama, Nemačkama,Britanijama i koji su pravljeni za njihovu kulturu i način življenja.Ne svi, naravno.
    I puni džepovi made in 2000-2012.
    Hvala, ne treba.

  3. Hoće bivši članovi da se vrate, samo ako ih Džordž Fridman koji je mesec dana im držao predavanje u CERSID u BG. U sedištu te ne valdine organizacije ovaj američki strateg je držao predavanje sa jednim jedinim ciljem da stvori jedinstvenu opoziciju i sa njom udari na Vučića i Srbiju. Scenario iz 99-te više ne prolazi.

  4. Realno,svaki bivši član DS teoretski može ponovo da se učlani u DS, ali funkcioneri koji su jahali na leđima aktivnih članova,i obavljali državne funkcije su i teoretski i praktično politički istrošeni. Pokušali su sa osnivanjem svojih stranaka,i svi zajedno su pokazali koliku podrršku na izborima imaju.Znači 0,1 do 1 %,
    Nek se bave nečim drugim,nigde u Evropskom političkom životu ne postoji uspon stranke iz koje su izašli funkcioneri a naknadno se vratili,oni ili osnuju svoje stranke pa postanu politički činioci ili jednostavno odu u politički zaborav,politika nije posao za ceo život.

  5. Zasto bas svi "odmetnuti" clanovi DS MORAJU da se vrate u DS? Zato sto DS nije Dragan Sutanocac niti bilo ko od odmetnutih.DS je Zoran Djindjic i bolja, stvarno evropska Srbija. Kandidat za gradonacelnika Beograda trebalo bi da bude nestranacka licnost.Svi bivsi clanovi DS, funkcioneri i biraci za – JEDNOGA, da bi posle osvajanja vecine u skupstini grada, jedan bio za sve beogradjane. Vratimo Beograd, beogradjanima.

  6. u Demokratskoj stranci vodi se pravi rat jer su jedni stranački funkcioneri stali uz Bojana Pajtića, dok su se drugi svrstali na stranu Šutanovca.

  7. Kad jedan od osnivača Demokratskog centra vodeće ljude DS-a i ostalih stranaka oko DS-a okarakteriše kao sebične i neorganizovane, koje narod više ne može da smisli – što zbog brojnih afera u prošlosti i vladavine, što zbog toga što su im pare poreče od svega – on da nam je sve jasno.

  8. Ljudi, bilo kako bilo, njih su sujeta i lični interesi uništili. Pogledajte samo na koliko se procenjuje bogatstvo svih ovih ljudi? Koje su to višemilionske cifre? Oni su se politikom bavili dok im je bilo lepo, sad se bave samo politikanstvom.

  9. Zašto je to uopšte bitno? Nisu u pitanju parlamentarni izbori, gde bi oni možda bili jezičak na vagi, koji bi omogućio da DS predje cenzus. Ovako DS sigurno ulazi u gradsku skupštinu, a ovoj stranci trebaju mnogo jači aduti ako hoće da udje u trku za gradonačelnika, a očigledno da hoće.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.