Hoće li Vučić „zauzdati“ Atlagića, Bakareca, Rističevića, Pilju…i omogućiti normalnu debatu u novoj Skupštini?

Ostavite komentar


  1. Čekam ostavke i hapšenja,lustracija plaćenika,lopova i izdajnika odmah ili sad.

  2. Nema nikakvog obuzdavanja ovakvih poslanika koji su izabrani od takvih glasača. Problem su glasači, da ne kažem narod. Kada je pre tridesetak godina u crnogorskim Vijestima Medojević izjavio da su CG-ri potrebni vredni, pošteni, obrazovani političari komentar je bio: da je narodu stalo do takvih ne bi glasao za ove. Dakle, sve dok narod glasa za razne Rističeviće nema obuzdavanja od lajanja, podmetanja i raznih manipulacija. Srbija je ovo bre.

  3. Neki ljudi su mi davno govorili da su Djilas i ON u dilu, sada vidim da su u pravu. Nema nama spasa.

  4. Slazem se da su oni predstavnici vecine naroda u Srbiji i da mnogima tu nista ne smeta!

Ostavite komentar


Politika

Patrijarh Porfirije je funkcioner SNS: Dragan Popović o "vernosti" SPC prema Vučiću 10

Patrijarh Porfirije je funkcioner SNS: Dragan Popović o „vernosti“ SPC prema Vučiću

Dizanje panike i stvaranje osećaja da je nacija ugrožena jedan je od karakterističnih načina na koji autokratski vladari opstaju na vlasti. U Srbiji je ovakav scenario još lakši zbog ratova u nedavnoj prošlosti. Kampanja srpskih vlasti protiv rezolucije o genocidu u Srebrenici služi isključivo u ove, unutrašnjo-političke svrhe – kaže za Danas Dragan Popović, direktor Centra za praktičnu politiku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.