Hoti: Teritorijalni integritet Kosova ne može biti deo pregovora

Ostavite komentar


  1. Dok imamo ovakve politicare nemas sta da se sekiras. Budi siguran da ces sve dobiti. Njih samo lova i vlast interesuje.

  2. Posto ste tako resili nije problem onda sve sporazume potpisane sa vama u Briselu stavljamo ad akta i vracamo pregovore u UN u okviru rezolucije 1244 i nastavljamo sa lobiranjem za povlacenjem priznanja u svetu …Da imamo vlast kako treba ovako bi trebalo ali od ovog svasta drugo mozemo da ocekujemo …

    1. @Aki*** Ne odlučujete vi u kom okviru će se odvijati „pregovori“ i gde.Uostalom,izgubili ste kosovski rat a koliko znam nikad i nigde ratni gubitnik nije postavljao mirovne uslove ratnom dobitniku.

      1. Storm, po tebi je rat zavrsen a za nas samo faza u borbi za opstanak. Ako su oni pobednici za sta is nas traze priznanje. Mi znamo oni ce doci I proci

      2. @Flash’n’Storm

        Neko ko se (izmedju ostalog) potpisuje nazivima ratno-zlocinackih akcija hrvatskih ustasa u kojima su izvrsena ubistva i etnicko ciscenje Srba samo neka ne soli pamet i drzi predavanja. Degutantno je. Sto se ne potpises sa „Jasenovac“, to je ipak vase najvece dostignuce?

  3. Kosovo,njihovi predstavnici imaju svoj stav.Koji je srpski? Jasno je da nema dobrovoljnog povratka Kosova u ustavno pravni sistem Srbije.

    1. @Carnegie Endowment for International Peace
      Dobijes i neki burek ili kiflu za ovo tvoje danonocno trolovanje?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.