„Hrvatske marine pune su jahti Vučiću bliskih tajkuna, dok huškaju protiv Srba koji letuju u Hrvatskoj“

Ostavite komentar


  1. Sve to jako dobro zna gazda od Srbije. Narod je zaglupio svojim televizijama i štampom i kuva nas za još gore.

  2. Naravno, bratija ne voli da se suocava sa paradajz turistima(inzinjeri, profesori, lekari….), koje je ojadila, pa tako i „stekla“ to sto ima(jahte, vile, stanove, hotele…).
    Njihovi ljudi pozivaju na patriotizam, plase narod, daju vaucere za letovanje u Srbiji…) dok se oni baskare troseci 1000 evra na dnevnom nivou.

  3. A šta ćemo sa onima koji letuju u Turskoj, posle 500 godina raznih „zuzluma“? A koji idu u Bugarsku?! A Albanija ?!? …

  4. Јесте све у праву,али наш драги председник нема јахту,али зато има у власништву целу Србију,којом он управља као Титаником а знамо како је тај брод завршио.

  5. Da li Vučeviću smeta i gliser Ane Brnabić koji je usidren u Hr,kao i njena kuća i državljanstvo Hrvatske koje nije ni krila niti ikada demantovala.

  6. Vučić ima državljanstvo i bosanske federacije, pa šta?! On, zbog toga, kao tvrdi patriota ide na more samo u Neum!

  7. Vi zaista mislite da prosecni gradjanin Srbistana cita Vas portal ili novine. Mislim da 24 h gledaju Pink ili Happy tako da politika huskanja prolazi i prolazice ,jedini spas je bezanje.

  8. hrvatska je najlepsa drzava u evropi,ima lepu slavoniju,lepo zagorje,lepu liku,plitvice,istru brione,dubrovnik i na kraju najlepse more sa ostrvima,

  9. Ttatjana Stanisavljevic letuje iz Zemuna 50 godina ima pljuje kada ode Tijesno Hrvatsku na odmor

  10. To vise nije Jadransko more vec bara fekalija

  11. Jednom se zivi, nema reprize! A ti Vucicu pati unistio si jadan narod!..i ja uskoro idem u Crikvenicu

  12. Do pre petnaest god nisu imali ni postenog auta a sada €milioneri. Blago nama, kako smo srecni sto se vlasnici Srbije pate po svetskim morima.

  13. To je čuvena taktika velikog vodje Vučića koja ne prolazi kod nas Srba sa mozgom ali nažalost prolazi kod njegovih pristalica !(zaključite sami)

  14. Nisu se ‘Blijesak’ i ‘Oluja’ dogodili zato što su Hrvati to mogli.. desilo se jer smo mi Krajišnike prodali i izdali…

  15. Iako sam odrastao na Jadranu, mene više videti neće… Grčka je zakon.

  16. Imaju i ekološki čistu državu, Srbe su potpuno očistili… Na Plitvicama i opštini Korenica je bilo 90 odsto Srba…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.