Hrvatski analitičar o Vučićevom govoru i najosetljivijoj temi za Srbiju: Lakše bi prodao narodu sankcije Rusije nego priznanje Kosova

Ostavite komentar


  1. Ima da vas zaobidjemo u svemu i autoputevima, zeleznicom, naftovodom i gasovodom. Sto se tice gasovoda tu cete doci na penal. Ima da se interkonektujete na Americke brodove.

  2. Bojkot hrvatskih kompanija, robe koju prave u Hrvatskoj i Srbiji je jedini odgovor gradjana Srbije na ova sikaniranja Hrvatske koja traju od 1990.

  3. U povijesti Svijeta-malo kad je bilo pravde i pravednosti!!!Malo kad principijelnosti!!!!Samo trenutna moć i snaga-uz pregovorima-odlučivala o rješenjima!!!Malo kada je Svijet bio pravedan-principijelan!!!Vladaju uvijek-interesi!!!!Interese nameću moćne Sile!!!Narod se nikad ne pita ni o čemu!!!Jedino-kod glasanja!?Moć odlučivanja?,U rukama moćnika!?Najveću moć ima-onaj koji ima najviše novaca!!!,Još i više-ako ima i najviše oružja!!!Sve drugo-floskule!!!!Laprdanje!Medijsko!!!

  4. To sa mađarsko-srpskim naftovodom mi nije jasno. Pa kako im Hrvatska ne isporučuje po nalogu EU tako im ni Mađarska neće isporučivati osim ako ne želi doći u sukob s EU.

  5. Pitanje za Realistu koji tvrdi da nas hrvati sikaniraju od 1990-te. Da li se secas da smo tada na njih krenuli oruzjem da toboze branimo drzavu Jugoslaviju koju smo toliko pljuvali i govorili da je najvecu stetu nanela srbima ? Da li su oni braneci svoju republiku na bilo koji nacin ugrozili tvoj dom, familiju , sigurnost ..?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.