I Zrenjaninac Dejan Čapo menjaće Pastora na čelu Skupštine Vojvodine

Ostavite komentar


  1. Tih četiri ili pet „likova“ iz LSV,koji se rotiraju na raznim funkcijama,počev od gradskih,pokrajinskih i republičkih,evo punih trideset godina (ne svi),doveli su tkzv. „vojvodjansko pitanje“ do apsurda ! Kako ?? Pa pokazali su i (nažalost) ,dokazali,da NE SMENjIVOST donosi korist samo njima a društvo i država propadaju ! To su,pre njih,praktikovali kvazi „socijalisti“ (SPS),a do savršenstva doveli ovi turboradikali tj SNS (nazadnjaci) !!! Niz „trulih kompromisa“ i neprincipijelnih koalicija su tu „stranku“ sveli na te „rotirajuće kadrove“ !! Da su toga svesni odavno bi u svojim redovima „lansirali“ neko novo,mladje i ne kompromitovao lice !! Al ‘ jok,“formula: ja pa ja“ ih je odavno odvojila od stvarnosti !! Zrenjanin kao njihovo (LSV) „uporište“ je nazadovao dok su oni bili koalicioni partneri „knezu“ tj g.k.- ću !! A posle svih afera zbog kojih je procesuiran (i „opran“ od strane turboradikala) oni su ostali (isti likovi) na svojim „pozicijama’ kao da ih se to ne tiče !! Da zaključim ! Poverenje (birača) se teško stiče a lako gubi ! To su likovi iz LSV naj bolje osetili ! Oni su i dalje tu a mi propadamo !!!

Ostavite komentar


Politika

Poslanicima Ekološkog ustanka zabranjen ulaz u Ministarstvo 8

Poslanicima Ekološkog ustanka zabranjen ulaz u Ministarstvo

Poslanicima Ekološkog ustanka, koje je predvodio Aleksandar Jovanović Ćuta, policija danas nije dozvolila ulazak u zgradu u kojoj se nalazi Ministarstvo građevine, saobraćaja i infrastrukture, gde su hteli da im se da na uvid ugovor koji je ministar Goran Vesić sa jednom američkom firmom potpisao o zgradi starog Generalštaba.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.