Ilić: Radujem se da sednem sa Tomom i da se ispričamo

Sagovornici Danasa veruju da osnivač SNS nema snage da se vrati u politiku

Ostavite komentar


  1. Jedini način promene sadašnje Vlasti (u daljoj budućnosti) je neka vrsta tehničke saradnje posle izbora, između saveza za Srbiju i Nikolića. U suprotnom, sadašnja Vlast se neće promeniti ne u narednim godinama već decenijama.

  2. Ovaj je definitivno lud Velimir Ilić pa to se neće desiti. Ilić je zaista preterao skroz.Toma ne formira nikakvu stranku odakle mu takve informacije dokle ćete više praviti ovakve haose u narodu.

  3. Ako se ikada Nikolic vrati u politiku to ce biti zbog prikupljanja glasova nezadovoljnih iz SNS I dela opozicije I kasnijom koalicijom sa Vucicem. Pa Toma je toliko ogrezo u svakakve ilagelne stvari, kako neko moze I pomisliti da ce udariti na Vucica.

  4. Pa onda da u „VASEM“ zajednickom selu napravite put do seoskog groblja. Jer groblja su vasa polja rada. Pa da sagradite od drzavnih para neki privatni objekat, u privatnom dvoristu zajednickog POSREDNIKA, „doktora“ , koji je opste poznat po masovnoj proizvodnji jedinstvenog „leka“ za mlade i one koji se tako osecaju, a koji su navuceni na OPIJATE. Pa da od svih tih ilegalnih i legalnih poslova o trosku naroda iz budzeta, na kraju OPERETE NOVAC.
    Sto bi Grci rekli-sto je dozvoljeno BOGOVIMA, nije PLEBSU, ali zar ikome na planeti Zemlji Velja i Toma, plus Voja i Alek, sa sve njihovim zajednickim mentorom i kordinatorom ‘DOKTOROM KILEROM“ lice na bogove. Ajte molim Vas. Skinite nam se sa grbace ili cemo Vas prijaviti Trampu, a on je od juce preko INTERPOLA, poceo da ordinira ovu i ovakvu klijentelu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.