Ilir Bitići za N1: Vučić je obećao da će slučaj biti rešen

Ostavite komentar


  1. Možda je „cela ova situacija“ sramna za Srbiju ali je učešće dva američka državljanina u ratu na teritoriji strane države, odnosno Srbije, još veća. Oni su po pravilima ratovanja bili plaćenici ili, popularnije, „psi rata“. Možda bi za promenu, ovaj brat, mogao da nas upozna sa podvizima svoje braće. Koliko su Srba ubiuli, koliko „samo“ silovali i proterali? Ili to nikoga ne tangira. Pa to su bili „samo“ Srbi ili, popularnije, „Škije“?! Mislim da je i naš predsednik pao na niske grane ako je uspeo i sa Vama da razgovara i podeli obećanja.

    1. Imate li duše, morala, etike, imalo obzira vi koji lupate minuse na ovaj i ovakav komentar? Prokleta država sami zombiji su ostali….

  2. A oni bili kao „nedužni građani“. Znaju li to naši američki „prijatelji“.

  3. Nažalost, obećanje ludom radovanje…
    Obećavali su svi od 2000. pa ništa.
    AmeriČki građani ili ne, bili su nenaoružani, u zatvoru srpske policije. Ona ih je ubila.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.