Ima li Nebojša Stefanović sada ikakvu podršku u partiji?

Osula se podrška nekadašnjem visokom funcioneru SNS

Ostavite komentar


  1. Za mene je važno da ovakvi likovi ne budu na državnim funkcijama . Naravno , ko mene pita . A da li će imati neku podršku u svojoj sekti , ili ne , to me najmanje zanima . Sve su to listom loši karakteri koji samo gledaju da se „ogrebu“ na bilo kakav način .

  2. Večiti predsednik OO SNS Lazarevac, Bojan Stević je kum Stefanovića (njegov kadar), iako većina ćlanova ovog OO SNS odavno ne podržava Stefanovića!

  3. SNS je stranka čiji su funkcioneri, članovi i biraci vodjeni iskljucivo ličnim interesom , a ne politikom , ličnim principima i zajednickim vrednostima. Jedina zajednicka vrednost je licna korist. Uzimajući to u obzir ni sam Stefanovic neće glasati za sebe , a kamoli da ga neko iz stranke prati. Mogu da ga prate samo oni koje vucic izbaci iz stranke

  4. Ma vec ga poltroni kao Djuka ispljuvase sad i ostali mogu ali njega briga.Stiti ga i predsednik i fbi a od afera njegovog oca nema ni istrage.

  5. Ne treba zaboraviti Milorada Grčića Pečenjara, direktora EPS koji već 5,5 godina (ne)vodi ovo najvrednije preduzeće, i koji je ubeđen da se na vreme sklonio od Stefanovića.

  6. Stefanovic je steko samo znanje kako da saplice policiju .Ali sa razlogom njemu znanom

  7. Nebojsa, ne racunaj na podrsku Zorana Babica, on Vucicev duznik do kraja zivota.

  8. Ne sme mu Vučić ništa, jer dr.Neša ima keca u rukavu od prisluškivanja familije Vučić.

  9. Svuda se oglašavaju uglavnom oni koji su sigurni da je Neša za sve kriv, sve im je jasno. Zašto ga onda AB, predsednica Vlade, ne smeni? Kao da su AB i AV nedovoljno informisani. Ili je njima dozvoljeno da štite koga hoće i koliko hoće, dokle god žele.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.