Ima li Ustavni sud rok za odluke i hoće li „izvaditi glavu iz peska“?

Ostavite komentar


  1. Sve istance ,zakonodavna tela su opili,drogirali i sada ni da šušnu ka pravdi ko onaj pas kad laje zbog droge na minis…

  2. Savo i njegovi komentari. Kuda im se žuri i u čemu. Ako misle da će im pomoći, i u njihovu korist Ustavni sud doneti odluku vezanu za izbore… onda se svi sa Savo varaju.

  3. Hvala svim kolegama ..koji se I ovog puta bore…. za primenu
    zakona … .moralno I zakonski iniciraju nadležnost Ustavnog suda!
    NADLEŽNOST Ustavnog suda!!!!

  4. Odakle Manojloviću pravo da on kroz medije vrši pritisak na Ustavni sud i poredi ih sa nojem??! Neka nadležni sud reaguje i kazni Manojlovića za javno vređanje Ustavnog suda!!

  5. Jel mogu ja da vam javim presudu ili odluku. DAkle nema ponavljanja izbora jer ne postoje normalni dokazi, osim agresivnog kukanja, da je bilo sta bilo neregularno. Kraj price i vidimo se za cetiri godine.

  6. Manojlovic i Ponos dobro znaju da nemaju osnove za pobedu i zato unapred prozivaju Ustavni sud.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.