In je danas biti uz Gorana Markovića, ceni SNS Kragujevac

Reagovanje na reagovanje, kragujevački SNS vs NS

Ostavite komentar


  1. Najbolji komentar sam pročitao (u naslovu teksta) juče: „Neću da se valjam po naprednjačkom blatu“. Neka ih, neka se kaljugaju sami.

  2. Voleo bih da vas cujem kako horski pevate onoga dana kada budete izgubili izbore, na zalost necemo imati prilike jer vas tada nece biti ili cete pevati u drugom preletackom horu. A sto se blata tice pa nastavite da se valjate i dalje u vasem blatu. Ziveli

  3. Kada već govore o rasnom političaru da ih posetim šta je politika njihovog alfa političara donela na ovim prostorima u bliskoj prošlosti: mnogo mrtvih, prognanih, ruševine, masovne grobnice itd td td

  4. U najmanju ruku ne treba da objavljujete te njihove pamflete koji lice jedan drugom, sam sto su im datumi razliciti, na tome kako lazu i blate posten svet i Gebels bi im pozavideo

  5. Jadnici, osecaju da im se sprema prugasto odelo sa inventarnim brojem pa laju i ujedaju na sve strane.

  6. Ovo je kao nekad „Golubnjača“, svi se izjašnjavaju a niko zapravo nema pojma ko je Goran Marković i šta je uradio u životu. Niža bića, šta reći o tim ljudima.

  7. „In je danas biti uz Gorana Markovića, ceni SNS Kragujevac..“
    – Do pre 5-6 godina je bilo „in“ biti uz vas i vašeg „šefa“ odn. „vodju“. Ali su vam brzo maske
    popadale a vaši „veliki uspesi“ se sve teže podnose. Sad se svi razumni duboko stide što su vam verovali…

  8. Divno je danas biti Goran Marković. Grli te i voli mnogo dobrih i pametnih ljudi. Radujem se smislu koji Ga je tako nagradio.

  9. G.Marković je bar iskren, reče onomad na pitanje novinara N1 da ga ne interesuje nikakava ekologija već da je došao na protest na autoput radi rešavanja njegovog ličnog problema. I da za razliku od ostalih ima samo jedan zahtev, da ode Vučić. Pošteno, korektno, iskreno. Kapa dole.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.