Indeks: Vučić koristi pandemiju za suspenziju institucija, ukidanje sloboda

Ostavite komentar


  1. Hvala vam, komsije, na ovoj analizi bolesti koja, pored korone, unistava gradjane Srbije!

  2. manite se vise corava posla, nego slusajte sta vam se prica, i urazumite se vec jednom, primenjujte vladine prepisane mere i nosite zastitnu opremu, moramo savladati i pobediti koronavirus, nema vise igranja i svako ko ne bude ovo postovao, kao ni policijski cas, stroge kazne ga cekaju

      1. Čedomire mnogo si glup šta ćes da radiš
        kad vam gargamel
        Zbriše nema više posla
        Nema više sendviča

  3. Ako imate pametnija resenja, predocite nam. Ako umete bolje samo izvolite. Sa vama na vlasti propali bi nacisto.

      1. Pa text su napisali indexovci je.a ovi naši iz „danas“a demantuju vest samim pisanje o tome mada su mogli njima da pošalju demanti jer nama lažne vesti ne trebaju.

  4. Mozes misliti „iskoritio pandemiju za uvodjenje vandrednog stanja“..
    Smesno i zalosno, zar ovakvim ljidima treba ukazati poverenje. Da su oni na vlasti tacno bi ostalo toliko Srba da stanu pod jednu šljivu.

    1. Pa pročitaj tekst pre nego naškrabaš “komentar“! Ovo piše hrvatski portal koji ne pretenduje na vlast u Srbiji ! Mora da je bolno dobiti nogu u d. na tviteru?

  5. Sve sto drzava preduzima je radi interesa gradjana. Ko postuje mere zastite nema nikakvih suspenzija

    1. Zluradan tekst sa pun mrznje, neistina i nekako sa visine. Srbija nema visoku stopu smrtnosti, a broj zarazenih takodje nije veliki na populaciju od 7/8 miliona. Hrvati bolje da gledaju u svoje dvoriste posto im je ekonomija pred izdisajem a zaraza rasirena po citavoj zemlji ukljucujuci i staracke domove…

  6. Sto je dozvoljeno Bogu nije volu! Od uvek je to vazilo svuda u svetu, posebno ovde.Sto bi ,,mili predsednik“ isao u izolaciju sad kad je u najvecoj kampanji. Pa i kad bi on preneo zarazu dalje, to bi bila cast za onoga ko bi se zarazio i umro. Tesi samo da se suspenzija i nepostovanje institucija uvek obiju o glavu onome ko ih je suspendovao. Nadam se da ce tako biti i ovde.

  7. Da, inače sam virus poštuju sve pravne proceduru, pravnu državu, i ništa ne čini dok se obavi javna rasprava, i ne prodje skupštinu.

  8. Ako to kažu „braća“ iz Hrvatske, onda to mora da je tačno i istinito.

  9. Ja sam penzioner sa osnovnom školom i dva razreda srednje drvnopreradjivačke škole, pa kada vidim predsednika na slici, moram da kažem da mi deluje da je bolestan i da mu nije dobro… A zašto lekari ništa ne preduzimaju, bar da mu kažu da stavi masku. A ni ona mu neće pomoći jer je ozbiljno loše

  10. Vucic je u ni malo zavidnoj situaciji. Bicete mu zahvalni kada ovaj virus preguramo sa malim brojem zarazenih i umrlih u odnosu na druge zemlje.

  11. Radije bih da predložim da napravite kratku analizu dešavanja u vezi nabavke odnosno donacija zaštitne opreme. Zašto? Zato što je vrhovni izjavio da je Kina donirala više miliona maski+ itd.. Onaj TS premijer je izjavio da je prevoz te donacija platila EU. Znači: cena koštanja maski je 0 DIN. Pre celog ovog cirkusa corona, hirurške maske su u apotekama koštale 8-10 dinara. Sada koštaju 120 dinara. Zašto? Pa evo zašto: zbog onih 100 eura. Kako? Evo kakve to veze ima: njemu je njegov brat poslao poklon maske, EU je platila prevoz, a TS je odlučila da se prodaju po 120 din= cca 1,01 eur I eto časkom pomenute obećanje sume… Ali svako ko se nada da će dobiti tih 100 eura u velikoj je zabludi. Zašto? Šta mislite zašto su kupili mašine za pravljenje maski? PA dobićete svi po 100 maski i to je to. Da se nađe za svaki slučaj. A onih 700 + miliona eura. Svašta, pa maske koštaju….

  12. Nazalost su komsije u pravu i sve je istina, od reci do reci.
    Kod njih preds Milanovic kaze da nema ustavna ovlascenja da se mesa u rad Vlade, a nas deli respiratore i najavljuje mere sa TV. Kod njih Vlada i krizni stab sve rade, a kod nas Krizni stab cine Pink doktori a premijerka je stalno u gardu.
    Cinjenice su protiv nas i zato su oni u EU, a mi smo na marginama.
    To ne mogu da ospore ni naruceni komentari SNS Tviterasa.

  13. Kada nešto iz Hrvatskoj napadaju u Srbiji, to mu više dodje kao pohvala, nego kao optužba.

  14. Hajka na vladajuci rezim… Kako to,pomocu jedne jedine televizije… Jadnici,ne razmisljate o buducnosti svoje dece.. Nepismeni,vi doprinosite totalnom devastiranju gradjanske klase.. A vama zelim da sve sto zaradite,potrosite na citostatike.. Zbogom lazni nacionalisti…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.