Inicijativa Ne davimo Beograd: Zajednički odlazak u Brus

Ostavite komentar


    1. Ivane , da je ne daj bože tvoja majka , sestra ili ćerka dobila 15k lascivnih sms od strane one stoke jutke , pitam se da li bi podržavao stoku na vlasti i dalje …bojim se da bi nastavio da ih podržavas , jer si ti takva ličnost , čovek bez kičme i trunke morala
      Jer kako inače opisati ljude koji podržavaju ovakve stvari i koji podržavaju genocid nad sopstvenim narodom
      Ipak , ne želim da ikada bilo koji član tvoje porodice prodje kroz to što prolaze zlostavljan žene iz Brusa…ni jedna žena to na svetu ne zaslužuje a svaki sexualni manijak na svetu zaslužuje da bude osuđen na zatvor , pravi zatvor.
      Nažalost ovaj buzdovan iz Brusa će biti zaštićen od strane svoje ss sekte i verovatno biti osuđen na „nanogicu “
      Molim da inicijativa NDMBG objavi detalje u vezi odlaska u Brus

      1. Dragi Dejane, ja potpuno razumem sve sto govorite. Meni je zao i te nesrecne zene svakako imaju moje izvinjenje ukoliko ih je moj komentar na bilo koji nacin vredja.
        Ja sam potpuno svestan i samovolje i bahatosti sa kojom se u Srbiji sprovodi i uziva Vlast, ali, za razliku od Vas, na zalost, ja to shvatam kao deo naseg mentaliteta i kao neminovnost. Tome nas uci nasa istorija.
        No, moja reakcija je protest i prezir prema drustvenim parazitima i raznim stetnim i kontraproduktivnim NGO koji koriste svaku priliku da zarade koji dinar! Inicijativa ‘Ne davimo Beograd’ je olicenje jedne skupe, bahate, neefikasne i parazitske grupacije, koja koristi svaku priliku da napravi licnu promociju i izgradi politicku karijeru. Zahvaljujuci takvim ljudima koji sebi daju za pravo da imaju monopol na moral mi se nalazimo gde jesmo! Ja sam se takvih parazita nagledao 90-tih i samo nas je cudo spaslo od toga da nase proteste protiv rezima Milosevica u potpunosti ne upropaste.
        Inace, kao sto vidite, ti paraziti i aktivisti su upropastili opoziciju u Srbiji. Zar se to moze osporiti?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.