Interpol odbacio zahtev Srbije da se Kosovo skine sa dnevnog reda

Ostavite komentar


  1. Нешто данас нисам видео Његову Екселенцију Амбасадора Руске Федерације госп. Чепурина да га прими госп. Председник Вучић а поводом подршке нашој земљи за негладање сутра о чланству у Интерполу Косова*. Кинески амбасадор је био. Путин је био заузет Туским током и својим интересима са Турском и Ердоганом. мани ме Србије…вероватно је помислио.

    1. @cicmil***…I braća Grci,Turci…Umesto Stefanovića,delegaciju Srbije je trebao da predvodi Dačić,da otpeva „Osman-agu“,kad se domogne mikrofona!

  2. Vec je izvesno da ce sutra u 10,30h Republika Kosova biti primljena u Interpol. Ne zbog necijih lepih ociju ili iz inata drugima, nego zato sto je to nuzno potrebno i sto je legalno i legitimno pravo svake drzave. Sazreli su svi uslovi, ispunjeni su svi utvrdjeni uslovi i ispostovane sve procedure.

      1. Za tvoju informaciju:Srbija je clan Interpola od 2006 godine. Ni ona tada nije bila clanica UN-a.

        1. Verovatno misliš na Crnu Goru, Srbija je sukcesor SFRJ i SRJ i SCG, i jedan od osnivača UN.

  3. Srbija ili beogradski pasaluk nije vec dugo vremena za kosovskim stolom!
    Kada ce ta spoznaja stici od dupeta do glave beogradskom pasaluku?
    Tko zna!

    1. Josko – cini mi se da vi imate vasih problema recimo kako da vas Evropa ne gleda kao zemlju koja vec godinama slavi fasisticki bastion. Tko zna zna, tko ne zna treba knjige u ruku i da uci istoriju svog naroda. Vi niste ni pasaluk bili Josko u vasoj istoriji. A mi smo bili idioti sto smo se navukli da sa vama bilo sta pravimo. Sada znamo i decu ucimo da se ne prevare ponovo.

      1. Седи ли у српској Народној скупштини група депутата која слави Димитрија Миту Љотића, ујаче, или не?

    2. Пардон, Јошко – пашалук је увек био „Смедеревски“. Још једна српска лаж и подвала…

  4. Od blokiranja članstva korist imaju samo kriminalci sa obe strane na severu Kosova.. Članstvo bi ih nateralo da se ponašaju kao uređen sistem, a ne krimi geto.

    Vreme je da besmislena Dačićeva diplomatija, mahanje, Rusijom i Vučićeva dvolična politika dožive poraz.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.