INTERVJU Bojan Kostreš: Pobeda opozicije u Vojvodini važna je koliko i ona u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Nas iz Vojvodine je godinama lagao i zavlačio onaj prevarant Čanak .Ne radi ništa a uživa od čega to se niko nije zapitao.Znači da je nešto dobro munuo sebi.u džep.A ovi iz BG se bune što hoćemo ekonomsku autonomiju a ovamo oni su država za sebe Njihova deca dobijaju po školama besplatne udžbenike,tablete,novčanu pomoć.Tako i penzioneri imaju razne privilegije.Čanak bi trebao da bude ispitan za poreklo imovine ako je javno govorio da je mirao da tezgari svirajući sax po kafanama a sad pun ko brod .On je isti kao i ovi sad ,lopina.

  2. Šta, bre taj RECIKLIRANI priča, o čemu? Pa on je, sa onakvim Čankom urušio obesmislio Đinđićeve, sve, ideje! Između ostalih, LSV-zajedno sa Čankom i Kostrešem-su UPROPASTILI DOS!!! Onaj ko da Kostrešu podršku POTPUNO JE NENORMALAN!!!!!!!!!

  3. Meso! Ne kradu tebe iz Beograda (imamo mi mnogo više od vas), KRADU VAS VOJVOĐANI (kao što su Čanak i Kostreš-kao što si i sam rekao)! Pa, sada ponovo GLASAJTE ZA NJIH, ali izbacite iz retorike Beograd i AUTONOMIJU. Oni vam nikako nemogu pomoći. Samo sami sabi možete pomoći. SVE ŠTO NAM SE DEŠAVA, SAMI SMO ZA TO KRIVI! Upamti to!

  4. Dogod vi niste na istoj listi za gradjansku Srbiji upravo ste vi Vuciceve marionete!!Kao slucajno su se pojavili Canak I Ceda …

  5. Ovaj čovek je hodajuća prevara. Godinama su na njegovu inicijativu bili u vlasti u SNS i onda izađu godinu dana pred izbore, ćute, pa se probude u kampanji da pričaju istu priču kao Srbija protiv nasilja da bi zbunili glasače. Ništa mu neverujem. Godinama sam glasala i ja i moja porodica za njih i znamo ih dobro. Nema ništa tu od opozicije, fejk je to

  6. Bojane, svi lepo pričate kako ćete ako pobedite da stvorite uslove za bolje sutra. Imam predlog, smanjite broj delegata u parlamentu na 2oo a u pokrajinskom na 120 i biće nam svima bolje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.