INTERVJU Bojan Pajtić: Nije Vučić otišao u Niš tri puta u sedam dana zato što su tamo najbolji parizeri, već zato što je nizak rejting SNS, kao i u više drugih gradova

Ostavite komentar


  1. Низак рејтинг по Пајтићевој анкети….само сањајте!!!

  2. Bravo gospodine Pajticu !
    Puna podrška za tekst i sve ono što ste napisali.
    Vi ste čovek za poštovanje.
    Razumete odnose u Srbiji i sve ono što nam se dešava, i to objašnjavate na svima razumljiv način.
    Srecno Vam !

  3. Tzv intelektualac-kepec, gnjida, buba svaba, crv, pokvareni tupan, nek izadje na crtu, da vidimo, <1%

  4. Опет неки бивши бистре политику???!!!Нема предаје,живела Србија!!!

  5. Bojane, u pravu si.Faraon je plašljiv ko šumski zec.Voli da vređa i komentarše polupismene ljude u svom okruženju.A,oseti pametnog sagovornika, ustukne.Primer, kad ide u Brisel nema da laje i opanjkava, ali zato kada se vrati i na pinku gostuje, ispada kao da ih je sve nadigrao! On je prolupao!

  6. bolje bi bilo da ostave vise parizer,nije interesantno i da ne komentarisu gde i koliko ide predsednik zemlje,nego da sednu i dogovore plan i program za izbore,a ne da dozive debakl,pa posle kukaju izborna kradja.ja sam uvek glasao za opoziciju,ali za ovakvu-nikad.

  7. Ako opozicija ima nameru da reši kosovsko pitanje po volji zapada, onda bolje da ne dolazi, jer ćemo imati građanski rat.

  8. Mnogima to danas „ne izgleda tako“ ali svi treba da znaju da je „svaka izjava nekoga pa makar i bilo koga“ na ovom uvazenom portalu, na neki nacin „istorijska“ i od „izuzetnog znacaja“ za dalju buducnost Srbije !

  9. Samo jedno,narod ne interesuje Vucic vec ono sto treba da se radi i da se vide rezultati.Ovakom retorikom i nije bitno ko ce i sta da vlada samo da se skine Vucic .E moj profi ocigledno oamet otiska u opsajd a nikakve puke da uzvuces…..

  10. Dok je Pajtić bio predsednik vlade Vojvodine ona je nešto značila. Kada su je preuzeli ovi iz SNS, ne znači ništa. Sveli su je na Mesnu zajednicu. Što se tiče Niša, Vučić je u Nišu izgubil poverenje, jer svi njegovi iz SNS i iz koalicionog PUPS-a toliko su zabrljali u kriminal da su se smučili svim Nišlijama. U Nišu sigurno gubi.

  11. E kakav li je tvoj rejting ,baš bi volio da znam ,ako ga uopšte imaš ,za 16 godina na vlasti ,čime imaš da se dičiš…..,na stranu privatnu korist ,šta si uradio za Novi Sad ,Vojvodinu ….Srbiju……reci da čujemo… ??????????????

  12. Lepo je videti da botovi ne odustaju.
    Inace ako je Pajtic toliko nebitan, sta onda oni komentarisu, a tek AV.
    Nego realno pola Srbije ne zna za ove nove izdanke opozicije, pa je ok da ih plasi Pajticem. Mislim ionako su se zuti presaltali kod njega….

  13. Ne verujem da ce sledeci biti bolji. Tako je bar pokazala dosadasnja praksa. Ovi dosadasnji ce promeniti kapu i fotenju jedino i bice opet isto, amozda i gore i tako u nedogled. NAjlakse je smeniti Vucica. Ne znam kako smeniti ove oko njega. Oni su kao korov. Ne mozes ih iskoreniti

  14. Nis gubi, postavljeni mnogo losi ljudi, nepismeni lopovi,a i ministarstva gde su glavni bili koalicioni partneri su unistena. Od ministarstva trgovine je Ljajic napravio leglo korupcije i lopova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.