(VIDEO) INTERVJU Miroslav Aleksić: Vučiću nećemo dati da nas „namagarči“ i beži ko kukavica; opozicija danas dobro da je živa

Ostavite komentar


  1. Stiče se utisak da se i ovaj, kao i drugi delovi opozicije, više bavi Vučićem nego građanima o kojima treba da brinu i koje treba da ubede da jednog dana glasaju za njih.

  2. Aleksića podržavaju udbaši jer očekuju da će im “ zaraditi “ dosta para.
    A on poleteo na krilima Ćute i nameštenog istraživanja. SNS nama ni 25%.

  3. Decko, sacekaj da covek odgovori na pitanje koje si mu postavio, pa tada pitaj dalje.
    Svaki odgovor si prekinuo. Ne gledamo ovo radi tebe, vec radi retko, (po mom misljenju) postenog politicara, gospodina Aleksica.

  4. On je dobar čovek,a I biće dobro politicar šansu treba mu pružit kako god,hrabar je I mlad ,ljudi ga vole….mislim da postoji šansa s njim za neku bolje budućnosti….

  5. Vucic i ekipa se najvise plase ujednjine opozicije. Aleksic i drugi lideri treba da u potpunosti koordinisu rad, izjave i program sta ce da urade kada se parazitski napredni rezim skloni sa vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Miroslav Aleksić: Promene kreću s juga 10

Miroslav Aleksić: Promene kreću s juga

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić izrazio je danas u Nišu uverenje da će taj grad nakon izbora 2. juna postati servis građana, jer "promene kreću sa juga".

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.