INTERVJU Zoran Lutovac: Još postoji šansa za opstanak koalicije SPN

Ostavite komentar


  1. Na moju veliku žalost, za neke od vas će biti potrebno manje od 12 dana prisustva u medijim da se smuče gradjanima.

  2. Gospodine Lutovac,..Opasno je u politici reći“još ima šansi“!

  3. Samo polako, Lutovac… Nego, je l’ ne postoji neki drugi posao koji bi mogao da radiš, ne ide ti ovo sa politikom

  4. A da probate da osvojite vlast u nekim manjim opštinama i gradovima, a ne da pucate samo na Beograd, a Srbija vas ne zanima – to ste dokazali ulaskom u skupštinu, a nepravilnosti je bilo na nivou cele države ne samo Beograda.

  5. Mi glasači smo krivi što im svima njima simuliramo i održavamo lažnu demokratiju i ovi što glasaju režim i opoziciju.

  6. Niko, ali NIKO, ne daje legimitet SNSu učešćem na izborima!! Primer, sada na izborima neki učestvuju, ali i oni se svom snagom bore da ne bude nepravilnosti na tim izborima!!Ali ako ih i bude to će se videti u punom obimu u toku i neposredno posle izbora!!! TAKO DAoni imaju pravo i obavezu da pokrenu institucionalnu i vaninstitucionalnu borbu i za te IZBORE!! TAKO DACSU TO gluposti, kao samim izlaske m na meetings zbore vi pristajete da vas neko POKRADE!!

  7. Svojevremeno sam napisao komentar:Udružite se i smenite ovu užasnu vlast koja uništava zemlju,a posle ako ne možete da se složite izvadite pištolje i poubijajte se.Neko će preko stati pa nek vlada biće opet bolje.Nažalost vi se poubijajaste pre osvajanja vlasti.

Ostavite komentar


Izbori 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.