Ispovest Saše Jankovića: Srpska elito, nisam vam bio dobar

Ostavite komentar


  1. Bio i ostso trojanski konj…i o kakvoj to eliti priča i piše, potpuno nesuvislo i nejasno…ne razumem šta je čovek hteo da kaže

  2. bio nam je Janković zaista velika šansa.Svi smo krivi,da se ne lažemo,niti razmišljamo,niti se kajemo…

  3. Ludi Jankela, ali pravda se Langoldovoj koja znaci malo i u svom kucnom savetu pa hahahaha

  4. Meni je bio čovek koji ispravno misli, iako se ne snalazi u javnom govoru i obraćanju masama. Sve se srušilo kad se „zgrčio“ u Beču, ničim izazvan ..? Šta se desilo .. to ni sad ne pominje, niti objašnjava.

  5. @Marija prica o samoproglasenoj eliti opozicije,oni su elita a ostale gradjane ponizavaju

  6. Koji bre Jankovic.
    Marioneta svih koji su imali moc, od stranaca do nasih kombinatora Djilasa i slicnih.
    Covek bez identiteta.

  7. Mišljenja sam da je Sasa Janković politička farsa. Pravnik koji u svom govoru ili iskazanim mislima nema činjenice. Jer nikada se ozbiljno pravom.nije bavio. Sada je neki konsultant. Koga on savetuje? Na osnovu kog iskustva? Na osnovu čega on tako,iskreno loš pravnik, živi? I šta je to zbog čega bi njemu verovao,prvo u njegovoj radnoj biografiji. Drugo u činjenicama. Vrhunski frazeolog.

  8. da Srbija nije prepoznala ni Djindjica.
    Mnogo puta je izgovoreno kako je on strani agent. Svi su se smejali pokusajima atentata na njega, dok nije bilo kasno…
    Onda, beli listici koji su pomogli da Toma N postane predsednik, kao da niko ne razmislja svojom glavom.
    Mnogo propusta, za jednu nestabilnu zemlju…

  9. E jeb’la te ta „elita“, 0.5% narcisoidnih iz kruga dvojke… Ako si mislio da se izbori dobijaju uvlačenjem „eliti“, onda nisi ni za babaseru, kamoli za predsednika.

  10. Dobro, ne može čovek sve da kaže. Pa ne kaže da je on zapravo bio Vučićev kandidat, koji je imao zadatak da u startu razvuče glasove ozbiljnijih protivkandidata i omogući Vučiću pobedu u prvom krugu, za što jači legitimitet. Zato su mu iz SNS sakupljali potpise za kandidaturu (što se lako matematički dokazuje brojem potpisa, brojem raspoloživih notara i vremenom predaje obradenih potpisa), zato je praktično zvanična Vučićeva agencija stalno fingirala rezultate istraživanja u korist Jankovića i to svako malo gurala preko svih medijskih agencija… Komično je bilo kada ga je momak u emisiji OKO 9. marta, kada je na RTS predstavljen kao prvi po redu kandidat, pitao gde je bio 9. marta 1991, kada su bile demonstracije u Beogradu. Bio sam u vojsci, poče ombudsman, pa tih dana na odsustvu u Loz… Beogradu i gledam ljude na ulici, a do pre dan-dva sam gledao krv, poginule na ratištu… Prva krv je u stvarnom životu na hrvtskom ratištu pala tek neki mesec kasnije. E, takva je to osoba. Iako tačno ocenjuje opoziciju, realno je uvek na specijalnom zadatku kada treba režimu.

  11. zaključak nedostojan „mislioca“ pa takvi kao Vi su po zadatku i sapleli građane da odluče u svom interesu….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.