Istraživanje: Za SNS 52,9 odsto anketiranih

Ostavite komentar


  1. Vucko i faktor plus samo hoce da obeshrabre gradjane koji se ne slazu sa njim da izadju na izbore! Nece proci!

  2. Realnost je takva da Vucic definitivno ima preko 50% biraca u Srbiji i to ne moze niko da porekne.Mnogi tvrde suprotno,ali izbori su pokazali da nisu u pravu.Tako da ce i naredni izobri proteci u znaku SNS-a.

  3. Radili smo istraživanje i došli do drugih podataka . Anketa rađena bez prisi!e poslodavaca i rezultati su ovi : SNS 32,7. SPS 7,5. Janković 24,5. Jeremić 12,6. DS 7,8 ostali su minorni radikali su zbog vodanja gospodina Šešelja po koje kakvim tv emisijama tipa zadruga i parovi propali su skroz više im ne veruju. Tako da sa svim satelitima sns GUBI stgo posto . Zato neće biti parlamsntarnih izbora. Naše individualno anketiranje nikome ništa ne znači osim nama samima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.