Istraživanje: Oko 47 odsto građana Srbije misli da je Kosovo izgubljeno

Ostavite komentar


  1. Samoj sam sebi dosadna. Gradivo prve godine pravnog. Elementi drzave: narod, vlast i teritorija.Kakve to veze ima sa misljenjem.ili referendumom

    1. Ispranim mozgovima su utuvili u glavu da je bitnije šta oni misle, nego šta je realnost. Kosovu priznanje od strane Srbije realno i ne treba. To nama samo naše vođe mažu oči da ne bismo videli realne probleme koji nam se dešavaju pred nosom. A to je pljačka države na veliko, kao da će sutra smak sveta.

  2. Zašto tek sada objavljuju rezultate istraživanja održanog 8-14. aprila, dakle pre skoro punih godinu dana? Ili je to neka greška u citiranju?

  3. Bogami dosta dobra analiza. I korisna, nadasve.
    Nego, pošto je ostalo dosta praznog prostora, mogli ste da ubacite i koji oglas.
    Za stan ili auto, ili…šta ja znam, neki recept za ajvar, recimo.
    Da niste džabe bacali pare.

  4. ‘Istrazivanje sprovedeno od 8. Do 14. aprila’ !
    Koje godine, lebavam !?

  5. Svesni smo da mnogo toga nije kao pre i da treba da pristupimo ozbiljno ovako velikom problemu, ali je vazno i da se borimo i dani podrsku predsedniku da pronadje najbolje resenje za svoju zemlju i narod

  6. Eto nam gore savrsenog primera kako se ankete i statistika spinuju.
    Pitanje je jedno, odgovor anketiranih drugo a ‘tumacenje’ NVO vlasnika istrazivanja nesto sasvim trece!?
    ‘Izgubljenost’ Kosova je po autorima ankete, valjda cinjenica da je ono okupirano stranom vojskom kroz invaziju jos od 1999, i to je stvarnost koju i deca znaju.
    Ako smo svesni da ni jedna okupacija nije potpuna i legalna dok je okupirani zauvek ne prihvati i potpise se ispod nje, onda Kosovo ni slucajno nije ‘izgubljeno’, jer je u protivnom i Francuska koju je Hitler okupirao 1940-45 takodje bila ‘izgubljena’, jer je General Peten potpisao francusku ‘izgubljenost’ 1940te?
    Znaci, Kosovo je izgubljeno jer tamo nema srpskpg drzavnog suvereniteta smatra 47% gradjana, ali tu izgubljenost, cak ni pod ‘EU clanstvom’ ucenom – ne prihvata i priznaje cak 74% Srba?!
    Kojom se to kvantnom matematikom doslo do 47% + 74% = 100%?!

    Mnogo smesno!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.