„Isusa je Bog iskušavao u pustinji, a Vučić od Srbije pravi pustinju“: Sagovornici Danasa o izjavi Bakareca da će „Vučić kao Hristos pobediti iskušenja“

Ostavite komentar


  1. Bakareca izbegavaju i u Stranci. Znaju da je teski dvolicnjak i da to lupa svesno i samo i ličnog interesa. Niko ga ne kontaktira.

  2. Jel ima nekog kome nije poznato da je Isus završio na krstu? Možda je Bakarec to imao na umu, možda i nije. Ko bi ga znao, s obzirom na logoreju od koje očigledno boluju i on i njegov vođa đavo, lažni Isus.

  3. I ovaj beznacajni lik je dobio tel . poziv “ alo ovde Vucic , da ti se zahvalim . . . “ a kao i do sada je malo preterao pa mi vire samo pertle !!!

  4. Ja samo znam jednu narodnu izreku a ona kaže čuvaj se obeleženih ljudi.

  5. Немој имати других богова уз мене. Ali samo poredjenje Vucica sa Isusom je greh.

  6. Naravno da će pobediti jer je zacrtao i odredio „crvene linije“ preko kojih neće prelaziti ,a neće ni da razgovara o tome.Osim ako ne mora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.