Ivana Stoiljković (SNS): Vučić će razgovarati sa predstavnicima protesta

Ostavite komentar


  1. Koliko se zalaže za državu i mir govori sama činjenica da želi da razgovore vodi sa protestantima.

  2. Ne sme da bude pregovora izmedju studenata i Vucica.Vucic mora u Zabelu za sva zlodela i moralna posrnuca

  3. Studentske organizacije su se jasno ogradile od protesta. Ovo su sve ljudi koji su politicki aktivni po raznim strankama i ovo je politicki a ne studentski protest, ne obmanjujte narod!

  4. Ma ko njega sta pita, odlazeci premijer a buduci predsednik je bitan kao fikus. Sledecem premiheru i vladi vruć krompir u ruke.

  5. Od razgovora sa Vučićem niko osim njega neće imati koristi pošto će ga on interpretirati onako kako njemu odgovara obzirom da zasigurno neće biti viđeni na TV u realnom vremenu i bez montaže. Zato oprez!

  6. Zahtevi protesta su jasno objavljeni. Nema razgovora, neka ih ispune. Dosta politikanstva, a naročito Vučićevog.

  7. Pa da bude padni te mi na grudi studemti.Do juce je pricao da je to sacica jada i da mogu da setaju gde hoce i dokle hoce.Sta sada trube se cuju iz Uzica.Botovka dobila instrukcije za opipavanje pulsa javnog mnjenja.Sve iz starih,pozutelih udzbenika…naravno studenti nece razgovarati sa bahatnim i arogantnim ljudima koji bi cim okrenu ledja izokrenuli pricu,izmanipulisali u svoju korist.Mogu samo da razgovaraju sa Nikolicem ako odluce.

  8. Decenijama mi nemamo narodne poslanike, vec stranacke vojnike, i isto je koja god stranka bila na vlasti! Poslanica pomenuta u ovom tekstu govori u ime predsednika vlade, umesto da govori u ime naroda ili gradjana cija je ustvari poslanica. Nema demokratije niti boljitka za narod u Srbiji dok se izbori ne personalizuju, pa da vidite kako ce onda da se obraca onim akoji je direktno biraju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.