Ivanović: Situacija na Kosovu nestabilna i napeta

Ostavite komentar


  1. Za tu nestabilnost i napetost na KIM-u mozemo da zahvalimo Vokeru koji insistira da se kosovo ujedini sa Albanijom i da stvore veliku Albaniju.

  2. Zajednica mora da postoji ali oni se ni u cemu ne slazu a to nije dobro za njih…Nestabilna jer oni sve to rade Srbiji,oni su inicijatori nemira na Kosovu…

  3. Formiranje zajednica srpskih opština je zaista od presudne važnosti u ovom momentu.

  4. Mržnja se nikad ne smiruje mržnjom, već jedino njenim odsustvom. Ovo je večni zakon.

  5. Nije zlo ono što ulazi u čovekova usta, nego je zlo ono što iz njih izlazi.

  6. Kao i uvek kada se govori o pomeranju granica na Balkanu, situacija je napeta i nestabilna.

  7. Čovek nije stvoren za poraz. Čovek može biti uništen, ali ne i poražen.

  8. Vlada je pala , Haradinej zeli da ostvari svoje ambicije I san o Velikoj Albaniji .Ali je Amerika jasno porucila, kako nije zelela Veliku Srbiju tako ne zeli i nece prihvatiti stvaranje Velike Albanije, trazi da bude mir I stabilnost u regionu..

  9. Nikada ne sme čovek, niti narod, misliti da je došao kraj. Gubitak poseda lako nadoknadimo. Za druge gubitke nas uteši vreme. Samo jedno zlo je neizlečivo – ako narod sam digne ruke od sebe.

  10. Situacija na KiM nije ni malo naivna ali dobro je što nastoje rešiti sve mirnim putem i ispuniti sve što je dijalogom dogovoreno u Briselu!

  11. Dakle, nista sto se ne desava vec poslednjih trideset godina, sem sto je sada daleko gore jer one ljude koji su ostali nema ko da zastiti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.