Ivić: Suverenitet na tacni

Ostavite komentar


  1. Ovi iz DSS-a su hit! Njihov Koštunica kao premijer dozvolio da Kosovo proglasi nezavisnost, a sad se bune za pozivni broj!

  2. Nejasno je zasto se uzbudjuje g-dja Raskovic-Ivic jer "na tacni" je data Tudjmanu i njena domovina tkz "republika srpska krajina" Razlika sa samostalnom drzavom Kosovom je da srbi tri varosice sa severa Kosova nece zavrsiti "traktorijadom" kao sto se onomad desilo sa "njenim zemljacima" u Kninu.

  3. "Zašto se nije sačekao 20. januar, kada Donald Tramp preuzima funkciju, pa da se postavi nova pregovaračka platforma"….Ovoliko drskosti i demagogije je bilo samo u "srpskoj krajini" pre Oluje. Američka politika prema Srbiji se neće promeniti ni u promilu. Ni sada ni ubuduće. Srbija se mora opredeliti na svom putu i priznati da "sila boga ne moli"! Pametni to na vreme shvate, a avanturisti nikada.

  4. @Boki – g-đa Sanda predstavlja građane koji su glasali za nju kao nosioca liste jedne koalicije. A ko tebe predstavlja?

  5. Kosovo nije članica ITU, tako da ne može dobiti pozivni broj. Raškovićeva pokušava da nas zabuni iznošenjem dezinformacija, a ujedno potvrđuje da je neupućena u funkcionisanje mnogih stvari i kao takvoj bi joj bolje bilo da ćuti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.