Kako se kampanja „Dačić premijer“ pretvorila u kampanju „Dačić predsednik SPS“: Sagovornici Danasa o mogućoj ostavci lidera socijalista i debaklu SPS na izborima

Ostavite komentar


  1. Ovaj da odstupi sa mesta predsednika SPS? jeste li vi normalni? Pa taj bi rođenu mater prodao da ostane na vlasti.
    Inače, drago mije što je pao na izborima. U Vojvodini samo 4 poslanika. Divota.

  2. Da je SPS posle prošlih izbora izašla iz koalicije sa SNS, na ovim izborima bi osvojila bar 15 odsto glasova. Ako i sada uđe u koaliciju sa SNS jer im treba zbog Beograda, to je kraj SPS. Šteta. Dakle, Dačić nije stari lisac, već potrčko iz razloga znanih njemu.

  3. Свако време има своје бреме ! Данас је време ‘антиполитике’ Несторовића и тик-токера . Озбиљне теме (Косово , пензије , радничка права , ратови ) нису ‘у моди’ !

  4. tako i treba kad nema jaja da sam izadje na izbore! on i njegovi najblizi saradnici vise su podrzavali sns nego sps u kampanji i javno na televoziji kad god su se pojavljivali u medijima.

  5. Да ли је ико нормалан, у земљи Србији, помислио да ће Дачић поднети неопозиву оставку?

  6. Eno im spomen soba Slobe Miloševića u Nišu ,nek se tamo okupe i plaču u osami jer ih niko neće

  7. On kao lukavi politicar i stalno isticao da se skolovao za to, ovog puta nije mu uspelo treba da nestane sps kao i srs sa 0,00001%, ni unuk mu nije pomogo doso da se promovise u nisu docekan ovacijama, sledece izbore ispod cenzusa oni su generalno sps ovci najveci pljackasi srbije sns ovci su male mace za njih, novinari proverite eto od nis podjite

  8. Bio je alav, bahat, pretenciozan, poleteo u nebesa pa okinuo o betoncinu svom silinom, koliko je tezak. Da nauci lekciju. Hoce on premijer da bude?!

  9. Ponudite SNSu da se stopite sa njima, tako cete sigurno biti na vlasti , po svemu sudeci, dozivotno. Ionako samo znate da klimate glavom. Niste ceo zivotni vek na kisu stali, da vam obezbedjenje nije pridrzavalo kisobran. Stamota. Narod je to shvatio i zato vas nece.

  10. Najdraže mi je što su ovi paraziti ovako prošli ,idealno bi bilo da nisu prošli cenzus i da se ugase jednom za stalno

  11. Jedan od glavnih ciljeva SNS-a u ovim izborima bio je upravo ovo, da socijaliste svedu na „podnošljiv nivo“, izbiju im iz ruku „kontrolni paket akcija“, da SNS ima apsolutnu većinu, pa da Dačić snishodljivo i udvorički „peva“ refren one stare pesme „Pristao sam biću sve što hoće“.

    Drugo je pitanje zašto je opozicija izašla na ove izbore bez ispunjavanja od strane vlasti bilo kakvih suštinskih uslova i uslovljavanja.

  12. Nema potrebe da koferče podnosi ostavku i onako na sledećim izborima SPS će konačno na smetljište zajedno sa Dačićem.

  13. Branko Ružić je novi predsednik SPS.dačić je sam kriv za to,ubacio je SPS u Vučićevol ludilo.

  14. Znate kako se pretvorila? Tako sto je Dacic doveo unuka coveka zbog kojeg su moja prva zivotna secanja vezana za rat. E zato je doziveo debakl i treba da ga dozivi kao i svaki komunista, izdajnik, kvisling.

  15. Toliko je uverljivo odglumio izborni debakl da je ugledni ruski portal Balkanist odmah objavio da je lider SPS već podneo ostavku.

  16. Ovaj da ima malo obraza na proglasenju rezultata bi neopozivo dao ostavku. Dao bi sve, cak da mu se stranka svede na unuka SM i Bajatovica, ali da ostane predsednik. Sta treba da se desi pa da to uradi? Ali, brate, dosta je i pevao kojekuda kao dvorska luda, uzivao na bunga-bunga, klecao ponizno ispred svevisnjeg gospodara, druzio se sa plemenskim poglavarima za otpriznavanje i jos kojekakvih besmislica radio samo da bude tu negde. Sve to uvek i svima dodje za naplatu, ovome sada.

  17. Ako je Dačić pametan neće sebi dozvoliti sudbinu pojedinih političara.Svi znamo o kome je reč

  18. Ja se obesih na sred mog Uzica ako on podnese ostavku tj. Pre će biti ono nisu mu dali drugovi i drugarice.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.