Iz kabineta predsednika Srbije posle sastanka sa Kvintom: Svaka formalna reč bila bi suvišna

Ostavite komentar


  1. Vise nema manipulacije gradjana Kosova a licno smatram da je i Srbija trebala uvesti euro kao platezno sredstvo prestala bi manipulacija sa dinarom i prestala bi postojati partijska drzava !!!

  2. Kolika intervencija Prištine vezano za korišćenje dinara, kako taj dinar smeta kao valuta plaćanja.

  3. Svaka rec suvisna. Kako se lepo izbegava odgovornost. Jel iko obavestio nepomenika da on mora obavestavati narod a ne kvintu i Rusijuz

  4. Oprosti nam Boze sto smo svedoci izdaje, predaje i prodaje, a sve sa ciljem opstanka ne naroda neko izdajnika, kukavica i profitera.

  5. Očekuje se rast evra, jer nema više štampanja i punjenja dinarima džepove onih koji primaju duple plate.
    Sačekaćemo.

  6. Ovi sto dosli da rešavaju nase probleme nisu sposobni da rese svoje probleme u njihovim drzavama

  7. Treba mu par dana da smisli kakvu će sad nebulozu da ispriča sluđenim građanima Srbije! Tip jednostavno nije toliko pametan da bi mogao da priča u realnom vremenu, uvek odvali neku glupost! Ovako, pripremi govor, nauči ga na pamet, a okolo su njegovi poltroni koji paze da ga ne bi neko nešto pitao neplanirano!

  8. Odakle im ideja da imaju prava da prećute narodu! Nikada nismo imali više i veće izdajnike!!

  9. Lov u MUTNOM, kakav evro, zlato srebro nakit, za pametne ljude rat ne postoji ,a ovo je rat. Crna rupa evrope ventil za legalni sverc. Moze li iko da nabroji firme na kosovu koje rade leg
    alno a ???

  10. I jel bilo spusti ruke nemac., a ja onda šta je francuziću.  a njih qvintos santos a ja sam. . Jao.narodu koji bepuje u ove priče. .

  11. Prakticno evro je i u Srbiji „na mala vrata“ uveden kao zvanicno sredstvo placanja, tako sto je kurs dinara vezan za evro. A naivnom narodu se prica, kako nam je dinar stabilan.

  12. Која Квинта? То су суфинансијери и пропагатори тзв. независне државе Косово. Све што ови раде је већ договорено са тзв. Квинтом. Чудно да у истој нису државе које Косово нису признале као независну државу. Следећи корак су оружане снаге и НАТО. Кад се то деси, повлачи се КФОР. Све заради “демократије и добросуседства по принципима западних вредности”.

  13. Nismo ni mislili da će se odmah obratiti..malo da ga spakuje,izmisli dramaturgiju,itd..!Kao da mi ne znamo da će plesati kako oni kažu!

  14. Демагог да осмисли неку превару као и обично.Ништа му не верујем,док зине слаже.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.