Iz Moskve ocenjuju da Lavrov dolazi da Srbiji svečano uruči račun za gas

Ostavite komentar


  1. Kažu,kad padneš sa vi
    soke stolice,dešava se
    da ,slomiš vrat a neka
    da i kičmu…

  2. Dokle više spinovanje.
    Kada je SSSR postavio rakete na Kubi, zamalo nije izbio rat.
    Kada je Ukrajina otvorila vrata NATO-u da uradi isto, Rusija je upozoravala, niko nije slušao i dogodilo se ono što je moralo.
    Da ne pričamo o ugrožavanju ruske manjine u Ukrajini.
    Sada jao, Rusija napala suverenu državu, zašto ste to isprovocirali, iako ste bili upozoreni

  3. Mi vise para za gas nemamo. Znaci trebaju na povoljni uslovi za kupovinu gasa. EU nam daje dosta pomoci i od toga narod zivi, pretvara kredite u kes, kupuje kola plasticni hirurzi ulepsavaju sponzoruse, itd. Znaci, i to nam je neophodno. Valjda ce obe strane da shvate da ovakvi uslovi moraju da budu nastavljeni. U protivnom dolazi do ekspploazije na Balkanu, Srbi lete sa ciganima u Nebo a ostalima u okruzenju sta bog da. Eto na tu „ozbiljnu“ kartu igra Predsednik. Zato su obe strane uzdrzane. Jos nije predvidjeno da u Srbiji krenu ovakve promene.

  4. Uzmemo kredite od EU i onda te pare usmerimo na kupovinu gasa od Rusije. Isto tako viskove gasa prodavacemo EU posebno Nemackoj po visokim cenama.
    Bicemo sa svima dobri, trgovina velikih sila ce se odvijati preko nas, svi ce pitati Srbiju, kada, koliko i gde. Razvijacemo se ko bilderi na kreatinu…

  5. Svecano urucivanje racuna koji je poslao glavni botox krcmar, a slike iz ukrajine, jadni smo mnogo!

Ostavite komentar


Politika

Marko Đurić se sastao sa Elizabet Alen 10

Marko Đurić se sastao sa Elizabet Alen

Ministar spoljnih poslova Marko Đurić sastao se danas sa američkom podsekretarkom za javnu diplomatiju i javne poslove Elizabet Alen, kojoj je poželeo dobrodošlicu u Srbiju uz osvrt na 143 godine dugu tradiciju bilateralnih odnosa, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.