Aleksić (NPS) u Novom Bečeju: Građani ucenjeni da glasaju za one koje ne žele na vlasti 1foto FoNet Zoran Mrđa

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić rekao je u Novom Bečeju da su građani Srbije ucenjeni da na predstojećim izborima glasaju za one koje ne žele na vlasti.

On je kazao da je Srbija postala partijska država u kojoj, kako je naveo, jedan čovek donosi odluke o svim gradovima i opštinama i kandidat je za sve funkcije, „a građani služe da budu pritisnuti i ucenjeni da glasaju za one koje ne žele“, saopštio je danas NPS.

Naveo je da su „uzurpirali vlast i zarobili medije sa nacionalnom frekvencijom“, te da, kako je naveo, „skoro milion ljudi u javnom sektoru ima zadatak da skupi kapilarne glasove pod pretnjom i ucenom“, piše u saopštenju.

U sklopu predizborne kampanje, Aleksić je pored Novog Bečeja, posetio i Zrenjanin, Žitište i Kikindu i razgovarao sa građanima o predstojećim izborima i njihovim problemima.

„Da se vlast u Kikindi plaši poraza govori činjenica da su napravili lažnu listu sa čovekom koji se zove isto kao ja… Taj čovek je izabran da građane Kikinde dovede u zabludu i bude jedna od fantomskih lista Srpske napredne stranke“, kazao je Aleksić.

Pozvao je građane da na to „ne nasedaju“ i da glasaju „za pravu opoziciju“.

„Nemojte da dozvolite da sve ovo što ste gledali prethodnih 12 godina, nastavite da gledate, a videli ste samo bahaćenje vladajuće stranke i korupciju“, dodao je.

Kako je naveo, građani na izborima 2. juna imaju priliku da izaberu vlast koja će ih voditi naredne četiri godine i da pošalje u istoriju one koji su izvršavali partijske naloge svojih šefova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari