Demanti Jugoslava Nikolića 1Foto: B. C.

Redakciji Danasa stigao je demanti Jugoslava Nikolića koji objavljujemo u nastavku.

„U Vašem elektronskom izdanju preneli ste sa X platforme vest Narodne stranke (Narodnog pokreta Srbije, prim. ured.) gde se ja prikazujem kao destruktivac i aktivista SNS-a. Niste proverili i drugu stranu priče, tj. moju, što ste bili u obavezi radi istinitog informisanja.

Ja sam Jugoslav Nikolić i upravnik zgrade u Nušićevoj 6, gde se nalaze predstavništva brojnih opozicionih stranaka.

Izabran sam od skupštine stanara, a nisam profesionalac, kao što su pomislili predstavnici stranke koja je svojim štandom blokirala normalan ulazak i izlazak iz zgrade – na šta su bili upozoreni, prvi put oko 12 časova, a zatim i dva puta oko 15 časova kada se desio incident gde su odbili da pomere štand (koji nije imao dozvolu i ometao je ulazak u zgradu). Krenuli su da me psuju i vređaju zbog čega sam odreagovao impulsivno i na grub način pomerio štand sa mesta na kome nije imao dozvolu da stoji. Pozvao sam policiju jer su me fizički napali u međuvremenu, a po dolasku policije i pomerili štand. S obzirom da niti pripadam stranci na vlasti niti sam simpatizer, a još manje aktivista, narušen je moj lik (i delo).

Vašu vest je prenela i tv N1 s obzirom na to da imate istog vlasnika. Molio bih Vas da objavite moju izjavu, tj. demanti toga što ste objavili uz prethodnu objavu gde sam oklevetan. U slučaju da to ne uradite, advokat će se pobrinuti da sastavi tužbu i na sudu ću zatražiti satisfakciju“.

Demanti Jugoslava Nikolića 2

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari