Grbović (PSG): Saradnja sa Kreni-promeni prirodna, ako budemo u poziciji da negde formiramo vlast 1foto: Vojin Radovanović/Danas

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović izjavio je danas da bi saradnja koalicije „Biramo borbu“ sa pokretom Kreni-promeni, ukoliko budu u poziciji da u nekim mestima nakon izbora 2. juna formiraju vlast, biti „vrlo prirodna saradnja“.

On je za televiziju N1 rekao da mu je žao što Kreni-prmeni ne učestvuje na izborima u onim opštinama, osim na Novom Beogradu, gde je šansa za pobedu opozicije najveća.

„To će nam otežati posao, ali u ovom smo procesu da bismo se borili do kraja i verujem da možemo da prikupimo dovoljan broj glasova da ostvarimo ono što je naš cilj i što je naš zadatak, a to je da krenemo sa oslobađanjem naših opština i gradova“, rekao je Grbović.

Dodao je da bi lično voleo da je koalicija „Biramo borbu“ nastupila u jednoj koloni sa pokretom Kreni-promeni, ali da je procena Kreni-promeni bila da će više doprineti ako nastupe samostalno.

„To je legitimno, naravno. Nemam nikakvu dilemu da će ta lista na bilo kom nivou sarađivati sa Srpskom naprednom strankom (SNS)“, kazao je Grbović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari