Koalicija Ujedinjeni – Nada za Niš održala "Manifestaciju ujedinjenja" 1Foto: Koalicija Nada za Niš

U centru Niša, ispred TC Kalča, danas simbolično u minut do 12 održana centralna manifestacija ujedinjenja, koalicije Ujedinjeni – Nada za Niš.

Kako su saopštili iz ove koalicije, manifestaciju je otvorila narodna poslanica, potrpedsednica izvršnog odbora Novog DSS-a. Ona je istakla da su se stanke koalicija ujedinile jer su građani to tražili od njih i da je napravljen tim koji želi da svu svoju energiju usmeri na poboljšanje uslova za život u Nišu.

„Koalicija Ujedinjeni – Nada za Niš predstavlja građanski i patriotski blok, i kao takva je jedinstvena na ovim izborima“- istakla je Miletićka i pozvala građane da izađu na izbore u Nišu i zaokruže broj 3.

Na Manifestaciji su se predstavili nosioci lista gradskih opština, a to su Milan Radulović – opština Pantelej, Novica Tanić – opština Palilula, Svetlana Radovanović – opština Medijana, Bojan Živković – opština Crveni Krst i Jovan Jovanović, opština Niška Banja.

Govorili su svi predstavnici koalicije Marko Miletić ispred NDSS, Nenad Bogdanović – Narodna stranka, Slobodan Živković ispred Dosta je bilo, Salih Saitović isped Demokratske unije Roma, Dragoslav Ćirković ispred Socijaldemokratske stranke.

Kandidat za gradonačelnika koalicije Ujedinjeni- Nada za Niš, dugogodišnji lider grupe građana Niš, moj grad Miodrag Stanković, rekao je da se program koalicije Ujedinjeni- Nada za Niš oslanja na 3 stuba:

„Prvi stub je običan čovek, koji na kraju meseca ne zna kako da plati svoje račune, koji je ucenjen, koji se plaši za svoju egzistenciju. Tu spadaju i radnici koji potražuju zaostale zarade kao I radnici stranih kompanija koji rade u nemogućim uslovima, borci, osobe sa invaliditetom. Svi oni koji muče muku sa izvršiteljima koji u dogovoru sa gradskim javnim preduzećima otimaju poslednji dinar iz novčanika narodu.

Drugi stub je borba protiv korupcije i kriminala. Ako negde postoji sumnja da je neko počinio krivično delo, taj mora biti procesuiran. Imovinske karte funkcionera koji su vršili vlast u prethodnih 20 godina moraju biti stavljene pod lupom javnosti.

Treći stub je zaustavljanje nekontrolisane kupovine nekretnina i zemljišta preko posrednika od strane albanaca. Borba za očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta naše zemlje, naša je obaveza kao prirodnog centra jugoistoka Srbije“ – izjavio je Miodrag Stanković, kandidat za gradonačelnika koalicije Ujedinjeni – Nada za Niš.

„Hajde da oslobodimo Niš, drugog juna svi na izbore i zaokružite broj 3! – zaključio je Stanković.

Koalicija Ujedinjeni – Nada za Niš

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari