"Opozicija više nema balasta": Miloš Parandilović podržava izlazak Sava Manojlovića i Kreni-Promeni na izbore 1foto: Vojin Radovanović/Danas

Stranka Novo lice Srbije Miloša Parandilovića pozdravlja odluku pokreta Kreni – Promeni da izađe na beogradske izbore.

„Opozicija dobija nove obrise, svežu krv i novu generaciju koja nikad nije vršila vlast u ovoj zemlji. Šansa opozicije je ozbiljno popravljena i NLS od srca čestita Manojloviću i njegovom pokretu na odluci da izađu na izbore i brane Beograd od Vučićevog kartela. Rađa se nova opozicija i to me čini srećnim“, izjavio je Parandilović.

On dodaje da nema dileme da će koalicija „Biram borbu“, čiji je Novo lice Srbije deo, i Kreni-Promeni sarađivati u okvirima koji prevazilaze tehničku saradnju.

„Verujem u odličnu saradnju ove dve opozicione liste. Opozicija više nema balasta i rekao bih da stvari u opoziciji bolje stoje nego pred decembarske izbore. Oslobođenje Beograda, Niša, Čačka, Novog Sada i ostalih gradova i opština je počelo“, zaključuje Parandilović.

Pokret Kreni – Promeni danas je saopštio da će nastupiti na beogradskim izborima, i to samostalno. Kandidat za gradonačelnika biće Savo Manojlović. Ovu odluku podržali su mnogi iz koalicije „Biram borbu“, a Manojloviću i Kreni-Promeni sreću je poželeo i predsednik Privremenog organa Beograda i kandidat koalicije oko SNS za gradonačelnika Aleksandar Šapić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari